Question about Creative Labs Gigaworks S750 Computer Speakers

1 Answer

S750 subwoofer schematics

Won't turn on, but fuse OK

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Master
  • 430 Answers

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

The subwoofer SP-PWM505 won't turn on.


Make sure its not set to Auto. Also check for a fuse in the back. Unplug the amp side and with the sub plugged in touch the RCA. You should hear noise from sub. Try this last. Some may say this is not good for the sub. Im in the business and never have seen it cause a problem

Jun 18, 2013 | JVC SP-PW100 Subwoofer

1 Answer

Why won't my powered subwoofer turn on? It's not


Have you check if the plug is good on it?

Dec 03, 2012 | Audio Players & Recorders

1 Answer

Won't turn on


Check the fuse in the plug. If that's ok then the fuse on the board might of gone. & if that's ok as well then the trancformer has gone bang.

Sep 10, 2012 | Technics SL-BD22 Turntable

1 Answer

Describe your Venue SUB10 Subwoofer Problem: The subwoofer won't turn on at all. The red light doesn't even come on. Could it be the fuse in the subwoofer? If so, where is the fuse located?


You can remove the screw near the volume knob and the screw near the on/off switch - then slide out the amp remove the black and white wire - then check the fuse - if its blown look for we repair amps - ebay - if its good then it probably still needs work - it should turn red when plugged in and no signal and green when signal is present - which means amp is on.

Sep 11, 2011 | JBL Venue SUB10 Subwoofer

2 Answers

I have a jbl 515 eon no power every thing is dead the fuse is ok


If you can watch the fuse kind of twitch. Most likely you have somthing shorted in your output amps. ( the ones on the heatsink underneath PCB) you'll probolly need a tech for this one to change out the transistors. Still under warranty?

Aug 26, 2011 | JBL EON 515 Speaker System

2 Answers

Hello........ looking for a schematic for Bose 501 series 3 speakers. I need to replace the fuse in line with the tweeters.... its blown & does not have a value on it (unmarked, quick blow, twin lead,...


Did you find a solution? Dunno if it's much help, but I just today picked up some 501s - Series I I think - ugly heavy brown material grilles - but with a manual! No fuses in these, but booklet recommends installing your own in-line fuse holders (!?). Specifies a BUSS AGC-3 fuse for amps under 50wpc; or a MDL-2 fuse for amps over 50 wpc. Can be placed is series with either or the two signal wires. Very strange.... Robin

May 14, 2011 | Bose 501V Speaker

1 Answer

I have a Creative Gigaworks S700 (subwoofer) with no power out. LED off. Fuse ok.


first fuse as standard is in the plug to the power adapter. The second fuse is located at the back of the box where the power lead goes into. It is covered so look closely you just need something flat to open it. I have the S750 and that is what im basing this on but if the s700 is the same then you will find this helpful. Sorry did not notice this before.
Hope this helps.

Dec 11, 2009 | Creative Labs Gigaworks S750 Computer...

1 Answer

Control pod


Double check the connections, if the connection for the control pod is good then something is wrong inside. I would say most likely thing would be a problem on the power supply inside the subwoofer box.

Nov 29, 2007 | Creative Labs Gigaworks S750 Computer...

Not finding what you are looking for?
Creative Labs Gigaworks S750 Computer Speakers Logo

309 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Creative Labs Audio Players & Recorders Experts

Carlos L. Burgos
Carlos L. Burgos

Level 2 Expert

618 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75817 Answers

Brad Brown

Level 3 Expert

15557 Answers

Are you a Creative Labs Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...