Question about Kenwood Car Audio & Video

Open Question

Kenwood 9501d amp wont produce any sound - Kenwood Car Audio & Video

Posted by Anonymous on

2 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

  • 216 Answers

SOURCE: Kenwood KAC-929

From the Input of amp, just connect cheap speaker with wires to input of amp.

If you have sound from speaker, most likely the amp is bad or loose connection.

Posted on Dec 26, 2007

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

RCA jacks on kenwood head unit do not function


Just run your amp on the front RCA and tune it on your amp they can blow which sounds like whats happend hope this helps

Mar 18, 2013 | Kenwood Car Audio & Video

1 Answer

I have a kenwood kac-8452 4 channel amp that makes the speakers pulse after the volume gets turned up to 10. I also have a kenwood amp doing the same thing with my subs. any ideas?


Its not pulsing, its called clipping. The sound is being clipped due the amp being pushed past is power capacity and distorting the signal. This will damage your speakers very quickly. No amp should be turned more then 3/4 up. If its not loud enough you need to purchase a larger amp or be comfortable with the wattage it produces at 3/4 volume. You may also have speaker wires touching/crossed causing th issue.

Sep 10, 2009 | Kenwood KAC-8452 Car Audio Amplifier

1 Answer

Power lite on, no sound from amp after 1hr of usage


HI DUDE UR REMOTE WIRE FUSE IS BURNT .... REPLACE IT ... AND UR SPEAKER ... OR SUB TAKES LOT POWER FROM AMP .... ....

Apr 17, 2009 | Kenwood KAC-428S Car Audio Amplifier

1 Answer

Kenwood KAC-8103D Power Amplifier wont turn on


it sounds to me like its burnt.but with some amps the screws that hold it in place have to be screwed into the car chassisfor grounding. be careful not to srewe into hidden wires.

Apr 14, 2009 | Kenwood Car Audio & Video

1 Answer

I have no sound


just because the wire loom looks the same doesnt mean it is check the manufacture's website for any information you can find.

Feb 14, 2009 | Kenwood KDC-V6017 CD Player

1 Answer

KAC-7202 will not put out sound. Put in other amp works.


When you switch on the amp did the main amp ic produce heat. If does not change the main amp ic.

Feb 13, 2009 | Kenwood KAC-7202 Car Audio Amplifier

1 Answer

Kenwood kcd-v6017 no sound


My kenwood X792 has an option to turn the internal amp on or off, having it off (despite having an external amp) produced no audio, since it ONLY produced audio out of the line-outs with the internal amp off.

May 10, 2008 | Car Audio & Video

1 Answer

Kenwood KAC-929


From the Input of amp, just connect cheap speaker with wires to input of amp.

If you have sound from speaker, most likely the amp is bad or loose connection.

Dec 25, 2007 | Kenwood KAC-929 Car Audio Amplifier

2 Answers

Kenwood VR-6070 no sound?


I sent my unit to the repair shop back in January, in two weeks they diagnosed the problem as cold solder joints and a few bad capacitors. about a month later it started doing the same thing again - so in March of 08 I sent it back and they still have it to this day. I've contacted them and they say their repair guy has invented some new curse words for it.. but has not yet repaired the problem.

He has said that he's replaced the face unit and it did not fix the problem.

After it was repaired the first time, the unit would produce sound immediately after being turned on... a week later, i had to set a pillow over the vent holes to make the unit heat up a bit before it would produce sound.

Nov 19, 2007 | Audio Players & Recorders

1 Answer

My back speakers wont produce any sound


OK I believe there is a small indented "Reset Button" around somewhere on the back of the unit, With the unit powered ON, & using a small diameter implement, straightened paper clip etc, press IN the button and this should "Reset" ya unit. This may indeed fix all your problems as the Unit "Reads" the speakers at turn on.

Aug 08, 2007 | Kenwood KAC-8403 Car Audio Amplifier

Not finding what you are looking for?
Car Audio & Video Logo

Related Topics:

41 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Kenwood Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4844 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75797 Answers

Jeff Turcotte
Jeff Turcotte

Level 3 Expert

8140 Answers

Are you a Kenwood Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...