Question about Audio Players & Recorders

1 Answer

Power went off at home one day and I can't get the speakers to work. the system is powered up and working fine, but I cant use my system in any mode for me to get the surround to come back

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 2 Answers

Check the bass speaker for a reset.

Posted on Feb 07, 2012

Ad

6 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

SOURCE: Panasonic SC-HT900-problems with surround sound mode and digital input

I tried to fix the popping defect to no avail. I thought if i powered the internal subwoofer fan to a different power source that it would solve the issue. Although the fan spins faster connected to an external power source, and it keeps the sub motherboard cooler, it still pops (less often) and loses sound. The fan just cools it faster so that it can happen again. The working fan only extends the functionality twice as long but still has the same issue. I did notice on the subwoofer motherboard that there's a dark spot near a few transistors/regulators. I suspect at least one of them have already failed causing the system to overheat anyway. I also suspect that if I keep using the system, those will also fail. I will never buy anything Panasonic and neither will anyone I know (I'll tell them all not to). Don't buy this product.

Posted on Mar 14, 2007

  • 93 Answers

SOURCE: home theatre problems sound

Did you try to connect AUDIO OUT from your TV to AUDIO IN on your package?

Posted on Oct 04, 2007

  • 1 Answer

SOURCE: no sound from back surround speakers

I resolved the problem by going in the dec mode (page 49 of manuel) and changing the setting to Pro Logic. That did the trick. Good Luck all.

Posted on Jan 26, 2009

SS PAI
  • 55 Answers

SOURCE: philips lx3000d surround sound system. centre

cross check the audio device settings. check the audio level of each channels.
Also try exchanging the speakers whether the speaker itself is damaged.

Hope this helped.

Posted on Jan 05, 2010

  • 910 Answers

SOURCE: The home theatre system LG

If you've disconnected the speakers and the fault is still showing then the fault is internal with the Amplifier and it's shutting down to protect itself from further damage.

Your only solution is to remove the cover and have a look at repairing it yourself or take it to a repair shop.

Posted on Jun 28, 2011

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

I've got a Sony STR-K880 Cinema surround system and the remote control won't work it anymore! The only thing it will do is turn the system off when I push the'AV I-O' button and the &#


I had the same problem. Found the fix in this document
STR-K880 service manual
On the amp, while powered off:
"While depressing the INPUT MODE button, press the POWER button to turn on the main power."
You may need to do this more than once.
This switches command mode between AV1 and AV2.

Jul 08, 2012 | Sony Audio Players & Recorders

1 Answer

The system WAS working fine. After I moved I installed the system again now the front speakers are not working. I'm sure it's not the cable or the speakers (if i connect in example: the left rear...


The system would have hung up. Please remove the power and leave the set aside for over 6 hours so that the processor will reset if there was any error that have crept into while it was powered . Also remove and reset all the speakers, if possible with an individual test on each- use a 1.5 V AA cell-.
The amplifer can also be reset if there is a note in your manual.

Oct 05, 2011 | JVC TH-A10 System

1 Answer

Durabrand Home Theater System Model HT-3917. It was playing ok a little crackle from the front side speakers for a couple days now and it just went off. I checked the fuse no,I checked the power strip and...


You (we) still don't know if the speaker or electronics are at fault. Swap the speakers left-to-right. Use test tones to test all channels. Could be a loose speaker wire, too.

Jul 24, 2011 | Durabrand HT-3915 System

1 Answer

Car was working fine then i went out again it started then cut off and now won't start everything's fine only thing went wrong power windows stopped and power windows stopped working also before...


Sounds like possible fusible link is blown or lose?

Fusible links are different then regular fuses found in fuse box and are located under the hood near the battery ..

Did you just install the system ? or has system already been installed for a while and this problem just occurred ?

May 15, 2011 | Car Audio & Video

1 Answer

Speakers buzz with no sound


Is this only with CD, only with THAT CD, or with nothing in particular selected or playing?

Check all connections for tightness as bad cable shield connections will let emitted noise into the system. Ditto for signal or speaker cables routed near power cables, TV's, other electrical sources.

Sometimews reversing the AC power cord polarity can resolve buzz/hum.

Feb 20, 2010 | Philips HTS3440/37 System

2 Answers

Power, but no sound coming from my speakers, checked fuses.


i have power but no sound it worked fine for a little while yesterday but it stopped whats wrong wit it

Mar 04, 2008 | Onkyo HT-SR700 System

2 Answers

Zenith xbs245 surround sound system


xbs344 stuck on prgrogriv scan have sound but no picture

Dec 20, 2007 | Zenith XBS245 System

1 Answer

Problem with my MX Gt 88!!


use the speakers it came with it works fine for me i have mine hooked up to a 300w inverter anything less i dont get the best sound you cant turn the volume up too loud on the reciever it will draw too much power and shut it off or blow the fuse in you car unless the inverter you are using has an external fuse on it my inverter warns me that i am drawing to much power so when i hear the beep i turn it down a notch and works fine but ya try using the speakers th system came with

Nov 02, 2007 | JVC MX-GT88 CD Shelf System

1 Answer

No sound


you may have a blown fuse. check that first. Very if it still has a power.

Sep 12, 2007 | KLH SE-6000 System

Not finding what you are looking for?
Audio Players & Recorders Logo

Related Topics:

105 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Audio Players & Recorders Experts

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

5190 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

74459 Answers

Are you an Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...