Question about Digidesign Mbox External Sound System

1 Answer

Mbox hi good day, all the led on my mbox are lit what dose that means. can you help. thank you

Posted by on

  • 1 more comment 
  • neongoth Oct 21, 2008

    All led's are lit when the mbox is plugged in

  • Anonymous Nov 11, 2008

    Same problem

  • Anonymous Feb 12, 2009

    all led is lite on my mbox.

×

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 5 Answers

This means that your firmware on the Mbox and the drivers need to be updated. I had the same problem afte updating my protools from version 6.7, Did you recently do any protools upgrades? You can go to Digidesign>My Digi>downloads>Mbox>firmware updates or>driver updates

Posted on Nov 13, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Lamp light blinking on my sony 42" brvia wega what dose that mean?


The tv "LAMP"LED light indication flashes or stay lit.Yes.The tv projection lamp life are over.Require a new tv projection lamp.

Nov 17, 2010 | Sony Grand WEGA KDF-42WE655 42" Rear...

1 Answer

Message Light Remains on


reset your system--Try the following steps--1) Feature 983, Log 120000, mBox, Change, enter mBox #(i.e.-24), hold Reset....
this changes current password to default password 0000 for mBox #(i.e.-24).
Next....
2)Feature 981, Other (do not enter password, instead go to "Log"), now enter the mBox # (i.e.-24) plus default password 0000 (i.e.-240000).
Next....
3) Follow voice prompt to change password (cannot start with #0), Re-enter new password (i.e.-246810), Say name clearly, Play name back, if satisfied then OK.
Next....
4)When accessing mBox, Feature 981, Other (shows "Log"), enter mBox # plus new password (i.e.-24246810), this is how you will now access your mBox.

Thanks

Nov 06, 2008 | NorStar T7316E Corded Phone

1 Answer

Protools mbox2 issue


it doesnt sound like its the mbox more maybe the protools install. But as far as the cable goes can you tell me if you can ping the mbox throught the 1394 connection. If you cant ping it then damage may have been caused to the unit and it may need to be serviced. I fix my own M-box's but in my store it only costs around $50usd to fix almost all problems with a mbox2

Sep 22, 2008 | Digidesign MBox 2 External Sound System

1 Answer

Mbox 2 and new macbook pro


my Mbox isnt being found by my mac. when i try and install protools it tells me the mbox carnt be found. i have tried different usb cables ect but nothing seems to work.

Jul 22, 2008 | Digidesign Mbox 2 Barebone

2 Answers

Digidesign Mbox on Vista


same here but when i pull up protools the mbox does not power on !!I have the imac g5

Jun 21, 2008 | Digidesign Mbox External Sound System

2 Answers

Mbox 2


dkjkjd jheuj'y je

Jun 13, 2008 | Digidesign Mbox 2 Barebone

1 Answer

No raster, no sound on 53UWX10B


double check the wire connections, as the filaments not being lit makes me thing a wire isnt connected properly, or one may have been loosend while doing the convergence repairs.

Jun 12, 2008 | Hitachi 53UWX10B 53" Rear Projection...

1 Answer

AEG LAV86741 washing machine


hi,
This means your water sensor has detected a leak. it will stop when the sensor is dry.
Try getting the water out of the trap door and letting the machine dry.

I would also unplug it for secirity reasons.

Basically your water pump is getting tired or the sensor is dirty. Try cleaning the sensor or else you may have to change the pump.

post comment for more help...
good luck.....

Apr 21, 2008 | AEG L86800 Front Load Washer

Not finding what you are looking for?
Digidesign Mbox External Sound System Logo

Related Topics:

323 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Digi Computers & Internet Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

Matthew Spark
Matthew Spark

Level 3 Expert

1066 Answers

yoyoyugo

Level 1 Expert

11 Answers

Are you a Digi Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...