Question about Computers & Internet

2 Answers

Memory problem am starting my computer and everything is running normal but when it reaches the point to open the comp memory its just giving me a blank screen with just the cursor.help me to solve my problem.

Posted by on

2 Answers

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Genius:

    An expert who has answered 1,000 questions.

  • Master
  • 1,250 Answers

Boot your system in a safe mode for this press continuously f8 during the booting process, if it boots, then go to system restore and restore your system to some previous date

Posted on Oct 13, 2008

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Expert
  • 52 Answers

To find out what the memory is on your computer go to start,then- all programs,to- accessories, to-tools, tosystem information, click on components, and you can see the memory allotment for your computer. it listed as size.

Posted on Oct 13, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My subzero 550 never stops running. everything is working fine, just had freezer compressor side charged. it just seems wrong to be always running??


try to adjust your thermostat normal setting maybe you set it to maximum setting thats why the temp. cannot reach even your comp.running long hours. or maybe your ref . is over loaded try to lessen the load or your door is have leakage of cold air try to fix gasket.

Mar 04, 2011 | Sub-Zero 700TC Bottom Freezer Refrigerator

1 Answer

On my Aurora m9700, the power button stays orange and does not turn off system. Soft-off causes a reboot which goes through post normally until it reaches the boot point, then gives a toe-up beep and the...


Sounds like a Memory issue. It defiantly a conflict somewhere. I would start with the memory. If you have two sticks installed, then remove one. If it does the samething, re install and then remove the other one.

Feb 11, 2011 | Alienware PC Systems Alienware Aurora High...

1 Answer

Temperature gauge needle dropped to the cold side for no reason. all fluids are good. then the check engine light went on.


Your thermostat sound like it is stuck open.
How it works is your thermostat is designed to be closed when your engine is cold.
After you start your car your engine coolant circulates in the engine block.
This helps the engine reach its normal running temperature.
When your engine reaches the normal running temperature the thermostat slowly opens allowing the coolant to circulate through your radiator. the radiator cools the coolant and maintains your engine temperature so your engine does not over heat.
If your thermostat is stuck open your coolant is not permitted to allow the engine to reach normal running temperature. Causing your low temperature reading.
Hope this helps please give feedback good luck FixYa

Feb 02, 2011 | 2006 Ford Explorer

1 Answer

Computer codes


throw you computer away and stop acting like a nerdy geek ,if it runs ok leave well alone .This engine is doing exactly what it should by the sound of it.

Jan 26, 2010 | 1997 GMC Jimmy

1 Answer

My Inspiron 2200 used to run fine; now it is ridiculously slow, which I think started after I updated everything after about six months our out of use. It's especially slow opening a browser and...


There a few things that slow your computer the way you described.
  1. You need memory on the hard drive that your Operating system is on. I would say 25% or more.
  2. Clear your temporary Internet,cookies and cache from you web browser (IE, FireFox, Opera, Ect)
  3. To many thing running in the background, if you are comfortable with computers (you can use "msconfig" to turn extra programs off)
  4. Defrag your hard drives
  5. As much memory as you can will always help.
I hope this helps.

Jan 22, 2010 | Dell Inspiron 2200 Notebook

1 Answer

How do I reboot vista laptop in order to remove radial point


a reboot is always a last resort!!! a better option to remove a program is to access control manager by pressing ctrl, atl, delete at the same time. when the prompt window is opened look through both processes and services tabs for anything related to the program hit stop process then just go to start>control panel>add/remove program. if that doesnt work restart your computer in safe-mode. if its a vista hit the power button let it rest for a sec then restart it. since the computer was improperly shut down it will ask if you want to start windows normally. don't instead choose start in safe-mode when it starts everything related to radial point will be shut down making it easy to remove the program through control panel. if you still whish to reboot shut down your computer by opening the start menu and in the lower right corner select restart. when the comp. restarts and the logo appears hit f8 quickly (you only have about 5 seconds before it restarts normally) choose boot with disk insert your start up disk and the computer will restart and all non-default programs will be lost. radial point will finally be defeated but at what cause? at what cause!!!??

Nov 14, 2009 | Microsoft Windows Vista Ultimate Edition

1 Answer

Loaded logitech quick cam to my Vista 32 bit and it slowed comp


You should try using the updated software package from their website HERE.

Mar 25, 2009 | Logitech Quickcam Chat Webcam

2 Answers

My desktop comp has a breaking point reached message when turn on


download http://www.malwarebytes.org/ install it and reboot into safemode. Run the scan in safemode and allow it to delete everything. Reboot and then run a scan in normal mode. After that you should be good to go. Its one of the best applications out and its free. Also try superantispyware you can google it and find the download. Do the same for that application also.

Jan 15, 2009 | Dell Inspiron E1505 Notebook

1 Answer

Cant get songs onto my Sansa e280 player =[


"Refresh database" is a normal message that you will get everytime you unplug the Sansa from the computer - don't worry about that aspect.

If the songs that you have transferred have DRM encryption on them, they may not play right (or at all) on the Sansa.

If you have Windows Media Player 11, I would get the firmware update from the Sansa website AND format the Sansa inside Windows Media Player:
for the firmware,
for the format, http://www.sandisk.com/Retail/DriverDownloads.aspx
Erases Everything: Connect your Sansa player to the computer and open Windows Media Player. Click on the Sync tab. Pull down the drop down menu underneath the Sync tab by moving your cursor over the Sync tab and left clicking on the little black arrow underneath the Sync tab. Highlight "Sansa 1GB" (wording may vary slightly), and then select "Format." - this should erase everything and get your player functioning normally.

-Tha Mp3 Doctor

Mar 18, 2008 | SanDisk Sansa E280 MP3 Player

1 Answer

Connecting problems


First of alll on your comp...
click start>run>type in run box as cmd>it will open up a command prompt screen....
in that screen type in lowercase as ipconfig and press enter
it will give you a message like
ipaddress as 192.168.0.2
default gateway....192.168.0.1
if you get this message...then open internet explorer....
type in addressbar as 192.168.0.1
and try opening the page if page doesn't open up then...
1... unplug all the cables from your router...turn off your comp..
now connect just the power light in your router...and at the back of your router you'll get a rteset hole...in there is a reset pin you need press that pin woth a ball point pen for 15 seconds after that..connect the cables one that connects your router and phone socket and connect the ethernet cable as well it will connect your router and comp...
now open up internet explorer page again and try the same 192 address if you still don't get the page...
then if you're using windows xp.....
click start>run>type cmd>in the command prompt screen type in this command"netsh winsock reset catalog" without quotes and press enter...and after that restart your computer...
then again try opening the router page...
the page will open up......do this stuff and let me know about this i will send the screenshots for config the router....
thnks

Feb 20, 2008 | D-Link RangeBooster G WBR-2310 Wireless...

Not finding what you are looking for?
Computers & Internet Logo

Related Topics:

40 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Computers & Internet Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

David Payne
David Payne

Level 3 Expert

14161 Answers

Are you a Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...