Question about Kenwood Car Audio & Video

Open Question

I have a kenwood dpx6100md head unit and cant seem 2 get the display 2 work. we got power 2 the unit but not sure on the wiring details

Posted by on

5 Suggested Answers

  • 1 Answer

SOURCE: Kenwood CD changer wiring diagram

http://www.kenwoodusa.com/Support/Car_Entertainment_Owners_Manuals/#_

Posted on Jan 18, 2008

  • 7 Answers

SOURCE: Wiring a Kenwood KSC-WD250 Subwoofer

7e83231.jpgi had the same problem Here is the diagram i used from someone else on fixya.  Thank you.

Posted on Jul 21, 2008

dr_layinlow
  • 60 Answers

SOURCE: i have tried to wire

i would try and make sure that the power antenna is grounded like it should be!

Posted on Dec 07, 2008

  • 63 Answers

SOURCE: cant get my head unite 2 work??

You May Want To Re-Check Your Wire Connections If Problem Persists After Everything Is Properly Connected And There Are No Breaks In Connectivity You May Want To Think About Takeing the product Back

Posted on May 10, 2009

  • 417 Answers

SOURCE: new system, head unit jvc, mono amp kenwood,

No to be jerky but, bring it back to the "professional Installer".

Posted on Apr 23, 2010

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have a kenwood kac1502s amp in my truck and it works good until i put the truck in drive and start to move and the amp red light flashes 2 times and the sub speaker shuts off put the amp stays on until i...


compare the voltage to the remote turn on wire to the amp when parked and when in drive. the wire may be hooked to the wrong wire at the head unit. the wire should be hooted to a specific amp on wire, power antenna wire, or if its a stock head unit it should be hooked to a 12 volt on source.

Aug 17, 2011 | Car Audio & Video

1 Answer

My stereo says" protect" everytime i turn it on. can't get anything else.


Hello grammagrisbo, hi your Kenwood head units will show "protect" when there's a problem with the speaker outputs so check to see if the impedance load meets your radio, 8ohms or 4 ohms?. having parallel two speakers on a single channel may cause this dilemma. This might also mean a shorted speaker wire, a blown speaker, or an internal defect in the head unit. Once the condition that's causing the "protect" mode is fixed, the CD player should be back to normal, the next time you turn it on.
If it's staying in "protect", then you'll definitely have to remove the stereo and do something to fix it. Many car audio stores will do system troubleshooting, for a fee. If you want to do it yourself, here's what you need to do:

Pull the Kenwood unit from the dash and disconnect all the speaker wires. power it on and see if the "protect" message displays. If it does, the stereo has an internal defect and will need to be serviced. If it doesn't, then turn it off, and re-connect one speaker only. Turn it on again and see if it will displays "protect" message.

If the radio works with one speaker connected, connect the other speaker to the second channel, you may have now the idea where the problem begun, you will identify the speaker that's causing the problem. There may be a wiring problem or defective speaker in that channel.

If it displays "protect" with a single speaker connected, then disconnect that one and try the other one. If all the speakers cause a "protect" mode, then you're probably back to a defective head unit.

Aug 31, 2010 | Kenwood Car Audio & Video

1 Answer

Cant get my head unite 2 work??


You May Want To Re-Check Your Wire Connections If Problem Persists After Everything Is Properly Connected And There Are No Breaks In Connectivity You May Want To Think About Takeing the product Back

May 10, 2009 | Car Audio & Video

1 Answer

2 problems, what are the red and yellow wires on a Kenwood kdc-mp2028? and can you install a used kenwood without the remote?


You can use the head unit with no remote - that's just an accessory. As for the wires, the red is switched power (this gets wired in so that it only has power when the key is on - when the key is off, it turns off the radio). The yellow is constant 12v power (to maintain power to the head unit so that memory settings, treble/bass settings, and the clock are maintained when the vehicle is shut off).

Sep 24, 2008 | Kenwood Car Audio & Video

2 Answers

Car sound system. only sub is giving off sound. other 4 speakers dont work at all


Could be bad outputs from the back of your head unit or also could be bad rca cables. Make sure the amp is on and powered.

Dec 13, 2007 | Kicker CompVT CVT654 Car Subwoofer

3 Answers

Wiring a Kenwood KSC-WD250 Subwoofer


7e83231.jpgi had the same problem Here is the diagram i used from someone else on fixya.  Thank you.

Nov 27, 2007 | Kenwood KSC-WD250 Car Subwoofer

Not finding what you are looking for?
Car Audio & Video Logo

Related Topics:

113 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Kenwood Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4724 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17129 Answers

Pablo Gonzalez

Level 3 Expert

733 Answers

Are you a Kenwood Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...