Question about Digi 002 Rack FireWire-based Pro Tools LE External Sound System

3 Answers

No sound

I just brought pro tool le 7.4 and i can not seem to get any sound out of the digi rack oo3 if u know anything about this i really need some help i cannot wait until monday

Posted by on

3 Answers

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Master:

    An expert who has achieved Level 3.

  • Master
  • 368 Answers

You should check sound audio control setting and or check sound card in another computer .

Posted on Jan 23, 2015

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Expert
  • 105 Answers

You should check that sound driver support that window you are using or not or you can reinstall sound driver .

Posted on Jan 19, 2015

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

What version of windows do you have? IF it is XP, find your "Audio devices" folder, click the "audio" tab, and in the drop-down meny click on digi...

Posted on Nov 09, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Keep saying unable to locate hardware


The Same is happening with me its might be Windows 7 issue, try to update the driver automatically through device manager, if it will not work ask to your tech support...

Mar 30, 2011 | Digi 002 Rack FireWire-based Pro Tools LE...

1 Answer

Can i use the 002 rack as a standalone mixer without pro tools running


Unlike some RME products, the 002 rack has no ability to run as a standalone mixer. All routing/mixing is controlled via the pro tools software.

Jan 13, 2011 | Digi 002 Rack FireWire-based Pro Tools LE...

2 Answers

Hi i have digi design rack 002 with pro tools le


Try the other port on the 002. If that doesnt work, I recommend trying the 002 on a computer that does have 400 to see if it will connect then.

If it doesnt, then you may have a couple blown firewire chips inside your 002. It happens, and can be fixed.

Jun 29, 2010 | Digi 002 Rack FireWire-based Pro Tools LE...

1 Answer

My ProTools LE Digi 002 rack stopped connecting to my IMac.


clean the ribbon cable connection on the dc power harness with contact cleaner. i had the same problem. this fixed it.

Feb 14, 2009 | Digi 002 Rack FireWire-based Pro Tools LE...

1 Answer

NO AUDIO


Did you solve this problem yet. If not let me kno im looking for a 002 to do some testing plus i need some spare parts.

Feb 11, 2009 | Digi 002 Rack FireWire-based Pro Tools LE...

2 Answers

Digi 002 rack firewire


Hey -

Unplugging the harness and reconnecting only worked for a couple days. It turned out that I had to call digidesign and they sent me a new power harness for free. That fixed it for me.

Jun 01, 2008 | Digi 002 Rack FireWire-based Pro Tools LE...

1 Answer

Digi design 002 rack


Is your firewire cable good? Sorry, I know this is obvious.

May 08, 2008 | Digi 002 Rack FireWire-based Pro Tools LE...

1 Answer

Installing Pro tools LE 6.7 on G5


If this was already solved, well, this will help someone else. My guess is your new G5 came with 10.4 or 10.5 and you possibly tried to install LE 6.7 or earlier. This will not work on these OSs. If you have 6.7 you can upgrade to LE 6.9.1 for free and this will solve you problem. If you have LE 6.4 you are screwed and will have fork over $75 to Digidesign to upgrade to 6.9.1...or upgrade to 7.4, which is actually kind of worth it.

Feb 14, 2008 | Digi 002 Rack FireWire-based Pro Tools LE...

Not finding what you are looking for?
Digi 002 Rack FireWire-based Pro Tools LE External Sound System Logo

Related Topics:

195 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Digi Computers & Internet Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

Matthew Spark
Matthew Spark

Level 3 Expert

1066 Answers

yoyoyugo

Level 1 Expert

11 Answers

Are you a Digi Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...