Question about Sony Cyber-shot DSC-W70 Digital Camera

1 Answer

Video/Still Issue All the settings take videos. How do I get it to go back to taking stills (except for the video setting)?

Posted by on

  • Jen May 11, 2010

    thank you for helping, i forgot that i had changed the settings, and it's my mom's camera.          thank you again

×

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

Somehow the setting had been changed to "burst" instead of normal. We stumbled onto the solution by randomly changing the "burst" setting back to "normal."

Posted on Sep 13, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Flash is off during video mode


Remember, the A470 is primarily a still camera. The flash is designed to put out a very intense and very brief flash of light for still pictures. It is not intended for video. If you need additional light for video, you'll need a light designed for that. Such a light will consume batteries very quickly, if it isn't plugged in.

Jan 05, 2012 | Canon PowerShot A470 Digital Camera

1 Answer

My Canon PowerShot SD300 was recording sound perfectly a few days ago. Now whenever I record a video and play it back there is no sound except for static. I have resetted the settings to factory defaults...


When you play the video back and get no sound are you doing this on your camera or on the computer? I have the same camera, and noticed that when I playback something I've recorded I don't have sound either, mind you I don't have static either. But once I've uploaded the video onto my pc the sound is there.

Jul 29, 2011 | Canon PowerShot SD300 / IXUS 40 Digital...

1 Answer

On picture taking mode, screen is black but can still take pictures


Please provide more detail about your problem.

Does the screen play back the pictures ok but not during record mode? Or is it off all the time and you used a computer to review the shots that were taken?

Check the basics listed below:

1. The screen may be switched off.
Press the display button on the back while the camera is on. This toggles the display setting between various settings such as Off/ On / Info. Keep pressing the button to try the aternate modes, it just goes round and round to 2 -3 different modes.


2, Check that the monitor brightness setting is set to medium at least in the menu's.

3. If the problem is only affecting recording then check that the main record settings are correct for the type of scene you are taking. For example don't use Beach, Snow, Candle or manual with a high shutter speed while taking regular daylight shots with minimal lighting.

. 4. If the LCD display has a hardware issue you could connect the camera to a TV using the video output jack and look at it that way. Then you'll know if the built-in LCD is ok or not.

5. Having a damaged or stuck video output jack COULD cause this problem also since that circuitry is designed to automatically shut off the built-in LCD display when you connect a video cord to it. Note that having a video cable plugged in to the video output jack would shut off the display also. Such as when you have it connected to a TV.

.

Aug 12, 2010 | Canon Cameras

2 Answers

My g9 was playing video clips very fast. i changed the setting back to "standard" and can record/play new videos correctly; however, the video clip that i previously recorded before i changed the setting...


I believe the setting you changed set the RECORD method, not playback. The video is recorded that way. There are some Video software out there that can rerecord a video at a slower pace, but do you want to spend the money? Try Ulead.com for a low cost program.

Apr 17, 2010 | Canon PowerShot G9 Digital Camera

1 Answer

AUDIO NOT RECODING AT TIME OF VIDEO SHOTING


hi!
Try adjusting the settings of the sound or audio. maybe it had been lowered down. The mic should be on and volume level should be set to max to grasps the video still settings. Dont cover mic when taking videos. It will result to quality of voice.

Jonags

Dec 31, 2009 | Sony Cyber-shot DSC-T77 Digital Camera

2 Answers

My kodak m340 makes some clicking noise when taking videos, when i play it, i can hear the clicking in the background


The auto focus is what makes the sound. When the camera is in auto mode the sound can not be taken off. For videos and all other options on the top dial the sound can be taken away. Simply go into any mode on the top of the camera except auto; I chose video. click on the menu button and scroll down to AF CONTROL. Change from CONTINUOUS AF to SINGLE AF. This will knock out the auto focus from making that clicking sound while taking a video. The auto focus is the main component to the camera so it's really nice to have on all other dial settings; JUST NOT VIDEO!! :) Hope this helps you guys!
Sarah

Dec 16, 2009 | Kodak EASYSHARE M340 Digital Camera

3 Answers

No sound on olympus sp-55ouz video playback


To turn on audio, go to the video setting. Hit the menu button. Hit ok to select the camera menu. Go down to the picture of the microphone and hit ok again. Select on and then hit ok again. Your sound should be set. Hit the menu button twice to get you back to taking videos.

Jul 13, 2008 | Cameras

1 Answer

Samsung s730 Digital Camera - Video Stuttering Problem


I have the same problem with 640x320 video @ 30fps. The first one was very clean, but after that the video freezes every two seconds, but the audio don't. I "fixed" this issue changing the video format from NTSC to PAL. Now the videos are smooth again, and if you want NTSC playback, just use a video converter on your PC.

Jun 24, 2008 | Samsung Digimax S730 Digital Camera

1 Answer

Canon Powershot A630 video recording issue


This could be your memory card going bad. Recommend trying a "low level" format of the card to see if that jump starts it. First download all images and videos as the format will erase them from the card. Next press the menu button and select the settings (tools) menu. Go down to the format option, and press the "Func Set" button. Make sure "Low Level" format option is checked before selecting OK. After you format the card, try the video to see if the problem is fixed. If the above didn't help, recommend trying a different card.

May 27, 2008 | Canon PowerShot A630 Digital Camera

2 Answers

Camera seems to ignore all buttons


I have the exact same problem. I purchased a new battery, but still have the same issue. Any ideas?

Sep 20, 2007 | Panasonic Lumix DMC-FZ5 Digital Camera

Not finding what you are looking for?
Sony Cyber-shot DSC-W70 Digital Camera Logo

Related Topics:

41 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Sony Cameras Experts

kakima

Level 3 Expert

98608 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17129 Answers

Larry Spears
Larry Spears

Level 3 Expert

625 Answers

Are you a Sony Camera Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...