Question about EliteGroup P4M800PRO-M478 Motherboard

2 Answers

Drivers I picked up a P4m800PRO-m478 motherboard and cpu and installed it everything works but the sound.

Posted by on

2 Answers

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

Erwetertert

Posted on Sep 17, 2008

×

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Scholar:

    An expert who has written 20 answers of more than 400 characters.

  • Expert
  • 141 Answers

Do you mean the sound doesn't work after you install windows or it doesn't work at all?

Check in the bios to make sure the onboard audio is enabled. Also, for the audio (and probably the ethernet) to work in windows, you will need the driver disk for the motherboard.

Posted on Sep 06, 2008

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My computer turning on but it has no display


Just open the CPU Side cover..Clean the RAM twice.


I think it solves u r problem

if YES RATE ME!

Jun 27, 2009 | EliteGroup P4M800PRO-M478 Motherboard

1 Answer

Hanging while installing windows Xp


Make sure your cpu clock settings are correct...(don't try and overclock until the o/s is installed). also be sure to use the proper ram

Apr 26, 2009 | EliteGroup P4M800PRO-M478 Motherboard

1 Answer

I don't know how to connect small cables like USB cable and power cable..Please help... In USB:(Vcc+,Vcc-,Ground,e.t.c) In Power(Power SW,e.t.c)


ib_ba_87,

Since your using P4M800PRO-M478, I recommend you to read the manual to refer about the pinouts for all the connectors for your motherboard.

Just in case you don't have the manual, here the link for you to download.

Don't forget to rate my solution, thanks!!

Jan 11, 2009 | EliteGroup P4M800PRO-M478 Motherboard

1 Answer

ECS P4M800PRO-M478


Requester #1: Not enough info - memory installed, etc.

#2 & 3:

Is this what you need(ed)?

http://drivers.softpedia.com/get/BIOS/Others/Mercury-P4VM800M7-10.shtml

Jul 09, 2008 | Mercury P4VM800M7 Motherboard

1 Answer

P4M800PRO-M478


check the processor and the ram either they are working properly

Apr 11, 2008 | Mercury P4VM800M7 Motherboard

Not finding what you are looking for?
EliteGroup P4M800PRO-M478 Motherboard Logo

Related Topics:

318 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top EliteGroup Motherboards Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

Mark Taylor
Mark Taylor

Level 3 Expert

728 Answers

Michael Thomas
Michael Thomas

Level 3 Expert

3051 Answers

Are you an EliteGroup Motherboard Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...