Question about 1987 Honda GL 1200 Aspencade Gold Wing

1 Answer

I replaced timming beltsrun great until you try to speed up and it is like it has no gas could it be vacum lines or filters it run fine except blowen head gasket witch we replace

Posted by on

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 2 times.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 10 Answers

Hello and welcome to Fixya, I would first do a compression test on each cylinder, then a leakdown test to be sure theres no problem there. When did the problem start? Before you replaced belt? After? Has the bike been sitting for any length of time? I would start with making sure its in time, then making sure your getting good fuel flow to carbs. I will be happy to diagnose this issue further for you. Give me some more info so we can get you up and running again. Thanks for using Fixya, CycleWorx157

Posted on Dec 30, 2010

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My 2004 Pajero 3.8V6 Aut looses idling when I stop at a stop street. Starts fine afterwards but idling then up and down when in gear.


sounds like fuel filter or fuel pump issues I'd start with no fuel filter to see if this fixes the idle, then if thats not it do a complete exam on your lines and vacum hoses for leaks and cracks, lastly your fuel pump(In Gas tank) would be the problem ,, more often than not it is an old /bad fuel filter, any cracks or pinholes in vacum lines causes air locking but rarely is so locked as to completely stop it from running but will affect how even it runs. So first FILTER, 2nd.Fuel/vacum lines, and lastlt Fuel pump.

Oct 12, 2014 | Cars & Trucks

1 Answer

Have a 1999 Pontiac Bonneville using too much gas


it sounds like a bad purge valve. if the diaphram in side it goes bad it will **** fuel into the intake through the vacume line attached to it, check it by removing the vacume line and look for signs of fuel. if its bad it can also fill you charcoal canister with raw fuel

Jul 24, 2012 | GMC Cars & Trucks

1 Answer

Windstar 2000 no vac at the booster-have great vac at the carb. just have regular brakes , no power brakes. don't believe to have a leak or at least one that I can hear engine runs fine


Check vacum at brake booster if you have vacum there bad brake booster, if you don't follow vacum line check there, vacum line should go to intake, if you do have vacum replace vacum hose.

Dec 13, 2009 | Ford Windstar Cars & Trucks

1 Answer

Jeep wont hardley idle ..when speed gets up to about 30mi. it runs great. about six months we replaced distributor, s.p.wires, s.plugs, fuel filter, fuel pump, air filter, some vacuum hoses. been fine...


Sounds like a possibility of a vacuum leak. Inspect the vacuum tubing for damage or wear or just not being connected. One mechanic's trick is to spray carburetor cleaner on the vacuum lines with the engine running. Use safety goggles when trying this. If there is a vacuum leak - when the carb cleaner hits it the engine will speed up.

Dec 11, 2009 | 1989 Jeep Wrangler

1 Answer

Mower will start but not stay running


the mower seems to be running fine now. after i read a solution to another readers question on a different problem, thought i'd give it a try. i took off the bowl. it was filthy, so i cleaned it out, checked the float, and put it back no. then reconnected the fuel line, and cranked her up. problem fixed so far. thanks fixit guys.

May 04, 2009 | Craftsman Garden

4 Answers

1994 S10 Blazer won't start.


Have 1994 blazer 4X4 vortec replaced fuel filter and check for gas at air valve at back of engine . it cranks but no start. tried littel gas throltle body it started for second . also its been setteing up for awhile > isit the fuel relay Thx

Sep 05, 2008 | 1994 Chevrolet S-10 Blazer

Not finding what you are looking for?
1987 Honda GL 1200 Aspencade Gold Wing Logo

83 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Honda Experts

Arnie Burke
Arnie Burke

Level 3 Expert

4514 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75077 Answers

Gino Cussen
Gino Cussen

Level 2 Expert

216 Answers

Are you a Honda Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...