Question about 2006 Enfield Bullet Machismo

1 Answer

When i kick the kick goes down completly. I guess is their is no compression.It was working fine till yesterday and all of sudden compression is their an easy fix... The gear were hard to put ..but I thought i will get is fixed later..can gear thing cause a problem with compresssion...cluth is fine

Posted by on

  • app_3rp12425
    app_3rp12425 Feb 19, 2012

    I had that same problem with my Sixty-five and found that the decompression device had gone out of adjustment. You find it in the hole on the opposite side of the engine from the spark plug and screw the adjuster in (or out, I forget which direction and I turned it the wrong way the first time anyway). It only takes a little bit and you will know you got it when you have compression again.

×

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 2 Answers

Actuly when we kicked either provide self piston gose up side. when piston goes upside it provide initiating power now spark gived it by the spark plug and there feul will burn properly. here problem is this your volve timing or volve get leackage tats why your compreesion system not working properly. so first of all you just chek out ur volve timing got it..??

Posted on May 09, 2010

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Suddenly, my 500GB Seagate external hard drive couldn't mount on my iMac. It was working fine till yesterday. I connected them to the Mac USD port, and the light in the seagate is blinking... Any


I can only comment generically:

I would try to uninstall the drive on the OS. Then re-start the computer. After the re-start, connect the drive and see if the drive re-installs itself.

If the error persists, then the drive is indicating failure. To absolutely verify if it has failed, take the drive to a store where there are MAC computers and try the drive on one of their computers to see if it works.

A continuous flashing LED on most devices where the LED does not normally continuously flash is an indication of a failure of the device. Some devices will flash an error code when designed to do so, and if possible.

Jerry G.

Aug 14, 2012 | Apple iMac 17" Desktop

2 Answers

Vizio P42 HDTV no picture


Try first unplugging power cable for thirty minutes, then plug back, this will drain power from TV completely and will reset it.

See if it works.

Oct 18, 2008 | Vizio P2 42 in. HD-Ready Plasma Television

1 Answer

2004 ranger 4.0 dohc engine number 1 piston rocker arm bearing goes out.the cam kicks it out of place while trying to start up. change all valves and pushrods but all seem to be working fine.But the engine...


what is holding down the push rod?It alocking nut. ensure that its not worn and the threads at the rocker are not stripped and you should be fine.What gets me is when you start the vehicle now you got me to think that the lifter has bleed down.Once the engine starts up its fine once it sits then your problem comes you are going to need a lifter.

Apr 27, 2011 | 2004 Ford Ranger

1 Answer

I have installed Windows 7 on my Hp 6602au. It worked fine for a couple of months , till yesterday . Suddenly I lost audio from my laptop. The message near audio icon showed "No Audion Output Device...


Run a Windows Update, check to see if there is an updated audio driver, if not go into the device manager and remove all of the audio devices, reboot.

That should resolve your issue.

Let me know if it doesn't ;)

Oct 21, 2010 | HP Pavilion dv6000z Notebook

1 Answer

Ran fine yesterday, but now kick start spin freely


Broken return spring is my guess or it has come off the holding post.

Feb 23, 2010 | RTO Quads 125cc Full Size Adult 4 Wheelers...

1 Answer

Wireless Router suddenly stopped working.


Try resetting the Linksys back to the factory defaults and configure it again.
Power up the router and press the pinhole RESET button on the back of the router for 30 sec
Connect a LAN cable to the wireless router and open a browser and enter to router's configuration IP address and configure the wireless settings, remove the LAN cable when configuration is completed.
You need to configure then wireless card in the computer/laptop with the router's wireless settings.

Dec 10, 2009 | Linksys Wireless-G Broadband Router

1 Answer

Amana side by side


either compressor is jammed or the starting relay with capacity is faculty

Jan 13, 2009 | Amana ARB8057CSL Bottom Freezer...

1 Answer

Amp and subs just stoped working


Sometimes power problems are not visible. Did you check the voltage at the amplifier with a multimeter?

Dec 13, 2007 | Sony Xplod XM-554ZR Car Audio Amplifier

Not finding what you are looking for?
2006 Enfield Bullet Machismo Logo

Related Topics:

193 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Enfield Experts

Arnie Burke
Arnie Burke

Level 3 Expert

4514 Answers

kevin bulsara

Level 2 Expert

234 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22114 Answers

Are you an Enfield Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...