Question about 1996 Yamaha Xv 250 Virago S

1 Answer

Cannot get my back turn signal off. it is broke in the middle of

The rubber piece.

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Scholar:

    An expert who has written 20 answers of more than 400 characters.

  • Expert
  • 101 Answers

You have to remove the bolt completely from the turn signal. It sits in a groove that holds the signal to the stem even if the nut is loose. If you remove the bolt and it is still stuck, try spreading the turn signal by inserting a flat blade screw driver in the split in the back where the bolt goes through.
That should fix you up!
Thanks
RSRBOB

Posted on Oct 05, 2009

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

How or where do I unplug and then remove the rear turn signal from an '03 Fatboy?


The wire connection should plug into the taillight. Remove the lens and you will see what I'm talking about. You will need to remove the black connector after you unplug it and probably cut the silver plug off to get the wire through the standoff. If you're good at soldering, just cut wires about 2 inches from the black connector and solder them back together and coverr the splice with heat shrink when finished. Good luck!

Oct 27, 2012 | 2003 Harley Davidson FLSTF Fat boy

1 Answer

Washer is stalled .takes water and drains water ok .. bur do not agetate and does not spin


need to know what kind of washer sounds like a whirlpool or kenmore if that is the case there is a coupler between the motor aned the transmission you can tip the machine back to see if part is broke, it is two plastic pieces that connect to one rubber piece either plastic will be broke or rubber will be torn

May 12, 2011 | Washing Machines

1 Answer

Cable connect piece broken mising?


you could take the back off and soilder the connector back on. Or there is an easier way! Simply cut the cable wire end off and just cut the rubber part off and leave the copper wire in the middle and push it in where the cable connector was on the tv and you can actually still pick up a good signal that way you just have to move it around in there till you hit the right spot that picks up a good picture. hope this helps.Happy Holidays!!

Nov 24, 2010 | Orion STV2763 27" TV

2 Answers

I have a 2005 Jeep Grand Cherokee Laredo and the shifter cover that slides inside a track came apart / broke in the middle. I have taken the bezels apart and can see where it broke. It doesn't look like it...


2005 Jeep Cherokee Laredo- I cut three pieces of 2 inch wide black seat belt material the same length as that cheap piece of rubber. Then glued them together for a thicker belt webbing. Then heated a 3/8 piece of steel rod to melt a hole in the middle of the laminated webbing for the shifter to fit thru. Then slipped it into the slot on the console. Jeep wanted $812.00 for the replacement console.... They do not sell the little cheap piece of rubber to do your repair. Jeep wants you to buy the whole freaking console unit!

Nov 14, 2010 | 2005 Jeep Grand Cherokee

1 Answer

Agitator will not spin


check the lid switch first,lift the lid a couple of inches and close it down,if it clicks the lid switch is good and you most likely broke the motor coupling.remove the twoscrews that hold down the top console,lift it up and with a screw driver pop the metal clips and disconnect the lid switch wires in the middle,it's a white platic connector,now remove the whole cover of the washer,down the bottom you'll see the pump.with a screw driver pop the two metal clips and remove the pump,next remove the tow screws and clips holding the motor in place and pull out the motor,on the back you'll find the coupling,there should be two pieces of white plastic with three arms on each piece and a black piece of rubber that goes in between the two white pieces,remove the old coupling and tap on the new pieces one on the motor shaft and the other on the tranny shaft,slide the rubber piece on the tranny part of coupling and then line up the other piece that's on the motor shaft slide it together and put everything back,it's easier than it sounds,let me know how you make out,if you sent the model number i could of gave you the part number,i think it's PL337

Aug 13, 2010 | Kenmore 22422 Top Load Washer

1 Answer

I have a 1999 ford f150 exhaust pipe and muffler


did the flange come apart or did the pipe break, if the pipe broke then you will have to replace the system fron the flange back, these exhaust systems look good but corrode from the inside out, get a new system i will probably come in three pieces, and new hangers, its pretty straightforward

Nov 26, 2009 | 1999 Ford F150 Regular Cab

1 Answer

Magellan Maestro 3225 signal is no longer working. No satellite for navigation.


Look in the back. There is a small rubber cap on top of the external antenna hookup. Remove the rubber cap with a pin and hookup a long wire on the middle. That should amplify the signal.

Sep 13, 2009 | Magellan Maestro 3225 Car GPS Receiver

1 Answer

No aggitation or spin, high pitched noise.


Sounds like you have a broken motor coupling , empty the unit , tilt it back against something so you can get a good look under it , the motor is in the middle of the pump[front side] and the gear case[back side] the shaft comes out of both ends of the motor , look for the part that connects the motor and the gear case , it is a small round rubber and plastic piece with prongs , all of the prongs have most likely broke off. , replace this and it should be fine. let me know if you have any other questions.
Phil

Apr 14, 2009 | Whirlpool LSR5132PQ Top Load Washer

1 Answer

Fan & shrould Broke off the water pump


I believe that the part your'e talking about is the clutch for the fan. It is a two piece unit, factory assembled. likely the bearing inside failed and caused this. You can change the fan and clutch unit, inspect everything for damage from the fan becoming disconnected and be OK, however running and wobbling may have caused some bearing damage in the pump...keep an eye on it...any noises or leaks from there, change it.

Mar 24, 2009 | 1995 Nissan Pathfinder

Not finding what you are looking for?
1996 Yamaha Xv 250 Virago S Logo

Related Topics:

104 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Yamaha Experts

dhnguyen

Level 2 Expert

281 Answers

Steve Sweetleaf
Steve Sweetleaf

Level 3 Expert

1144 Answers

Tony

Level 3 Expert

2600 Answers

Are you a Yamaha Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...