Question about 2001 Suzuki DR-Z 400 SE

1 Answer

LCD display is gone. On speedo but back light is still

LCD display is gone. but back light is still there, neutral and signal lights work

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Expert
  • 375 Answers

Treat as for a bad connector - take it apart, spray liberally with WD-40 or CRC and reassemble.

Posted on Jul 01, 2009

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

06 Honda Shadow -no speedometer or odometer or neutral light.Checked the fuse.high beam and turn signal indicator work fine.share a ground somewhere? The bike starts-the computer knows it's in neutral


Hi Bryant, Get out a test lite and start checking for power to speedo by connecting test lite to ground then ckeck for proper ground from speedo by connecting test lite to a power source. also check all wire connectors where the pins attach to the wire and where the pins connect in the plastic socket housings Good luck

Apr 01, 2015 | Honda Motorcycles

1 Answer

Why won't my console display and display lights turn on after reconnecting electrical connectors on my 2005 VTX 1300.


You have obviously unplugged something... check inside the headlight,, a lot of connections in there!! Double check the instrument cluster and under the tank.

Jul 25, 2014 | Honda VTX 1300 S Motorcycles

1 Answer

No dash lights when headlights are turned on. Everything works fine on my vehicle EXCEPT today the panel lights don't work. Turn signals, hazard blinker, oil gauge, rpm gauge, speedometer, drive shift...


there is a regulator for the display brightness, you may have it turn'd down or it has stopped working;. it controls the brightness at which the dash lights are. usually has a speedo sign on it. goes up and down. it works with the main light and is conecter to them on the same lighting board if it has gone then a new light swtch control switch will be needed.

Oct 13, 2013 | 2001 Chrysler Town & Country

1 Answer

Display not working but system functioning


tried with other monitor just to ensure if the problem is only with in the monitor. if the same problem, the cause it could be the inverter board for screen back light which has component being shorted.

Aug 15, 2012 | Samsung SyncMaster 713N 17" LCD Monitor

1 Answer

Instruments not working on benelli trek


sounds like one of your display fusers gone or a loose connection

May 15, 2012 | Benelli Tre-K 1130 Motorcycles

1 Answer

My 2002 suzuki vl800 speedometer quit working, all the lights on the gauge work and the turn signal indacator works neutral light work fuel gauge works bright dim works. only the speedometer and the...


if its a cable operated speedo then the cable is probably busted it would be a cable coming out of the back of the speedo and going to the front hub assembly.

Apr 11, 2011 | 2002 Suzuki VL 800 Volusia

1 Answer

My break light, turn signal, neutral indicator, speedo light, & licesnse plate light stopped working mid ride today. What should I do?


Start at the fuses. If it continues to shoot the fuse there is a wiring problem this will need addressing.

Jan 26, 2011 | 1995 Suzuki VS 800 Intruder

1 Answer

2003 Suzuki VL 800 speedo cluster, signals, brake light won't work. Worked on the way to work this A.M. Checked the two fuses under seat. ?


Did you also check the system fuses? The fuse box is located behind the left side crankcase cover above the coolant reservior.

The 15 amp Signal fuse protects the coolant temperature light, the turn signal indicator light, the neutral indicator light, the oil pressure light, horn, brake/taillight, postition light and turn signal light. Basically, if this fuse is blown, your cluster will be inop.

Please let me know if this is helpful.

Jul 21, 2010 | 2002 Suzuki VL 800 Volusia

1 Answer

Display will not come up, screen remains black, blue light on front of monitor flashes on and off


Check that the monitor is still receiving a signal it could have gone into standby mode.
If not you either have a faulty inverter or the back light has gone, to test this when your computer is on is to check you can still see a faint image on the screen that means the backlight has gone, if not its the inverter.

Jan 22, 2010 | Gateway FPD1975W 19" LCD Monitor

Not finding what you are looking for?
2001 Suzuki DR-Z 400 SE Logo

Related Topics:

124 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Suzuki Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75817 Answers

Arnie Burke
Arnie Burke

Level 3 Expert

4514 Answers

Ed Nelson
Ed Nelson

Level 2 Expert

149 Answers

Are you a Suzuki Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...