Question about 2005 Suzuki Boulevard C90T

2 Answers

When i first start my 09 c90 in the morning it runs for a minite or so then shuts off,start it again and it runs fine.

Posted by on

Ad

2 Answers

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 7 Answers

The 09 boulevard has no choke, its fuel injected.

Posted on Sep 29, 2009

Ad
  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

  • Contributor
  • 47 Answers

Choke stuck on

Posted on Jun 17, 2009

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My vehicles shuts off after 3 three minutes of use or when its idling after first initial start but starts perfect when the engine is heated up. Can you help me with this problem?


Car starts then dies in a few seconds - CarGurus

www.cargurus.com > Questions > Ford > Crown Victoria

CarGurusFeb 3, 2014 - Engine turns over fine and starts, but stops in a second or 2. ... Good fuel pressure, starts, runs for about 7 seconds, dies after a sudden drop in fuel pressure. ...starts 15 minutes later, runs fine then stumbles and dies again 3 answers ... I drove carhome shut off and next morning would not start, but will turn ...

94 camry le 4cylinder starts when cold, shuts off .



Nov 23, 2015 | Cars & Trucks

1 Answer

2001 chevy lumina will start an run but after a few minits it feels as if its not geting gas and will shut off , it helps when i take my foot of the gas peadle then push back down on the peadlethis helps...


Check for any possible vacuum leaks. (hose maybe)
Could be a throttle position sensor.
Could just need a good tune up and fuel system cleaning.
Could be a clogged fuel filter or a weak fuel pump.
If you do not have a check/service engine light on, you will just have to start checking things out the hard way.

Mar 17, 2014 | Cars & Trucks

2 Answers

I have a 2008 Suzuki Boulevard C90. The battery is about 1 year old, I ride most of the year around and put it on a 1 amp battery charger about every two weeks whether need to or not. Went to start this...


I think you need a battery it is not holding a charge Also take voltmeter when you jump it When running put voltmeter on battery and see how many volts is charging while running It shoud be 13,50 GOOD LUCK MOPAR KENNY

May 22, 2011 | Suzuki Boulevard C90 Motorcycles

1 Answer

Hello i have a 2000 toyota 4runner limited 4x4 . i live in maine and when i start the truck up in the morning to go to work, after the truck warms up it puts out nice heat. but after i drive it for 10...


bleed cooling system.run engine with red cap off till up to temp.replace cap before turning off engine.might have to add more coolant while running.

Feb 13, 2011 | 2000 Toyota 4Runner

1 Answer

My bike is warmed up, running perfectly, I pull the clutch in and the second I click it into gear the bike shuts off. I put it into neutral and start it again and once again it shuts off when I put it...


Is you're side stand completely upright, it sounds as if your safety switch is sticking on your stand wd40, both stand and switch, wipe any residue wd40 of any rubber asit rots it

Feb 12, 2011 | 2005 Suzuki Boulevard C90

2 Answers

GM TBI low voltage at the injectors


sounds like a computer issue on the burb, but i would check the IAC(idle air control) valve and the TPS(throttle position sensor) first.
I would start with the IAC on the 93'.

May 29, 2009 | 1993 Chevrolet C1500

1 Answer

Electrical ?


I have a '96 tahoe. Look for a code on the battery to see when it was installed. L09 would be december 09. if it is less than 3 years old have it charged and then try.

Jan 09, 2009 | 1995 Chevrolet Tahoe

1 Answer

White exhaust vapors


possibly a head gasket going out thats what it sounds like

Jan 03, 2009 | 2002 Jeep Grand Cherokee

Not finding what you are looking for?
2005 Suzuki Boulevard C90T Logo

Related Topics:

244 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Suzuki Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76164 Answers

Arnie Burke
Arnie Burke

Level 3 Expert

4521 Answers

Richard
Richard

Level 2 Expert

83 Answers

Are you a Suzuki Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...