Question about 2002 Honda CR 125 R

1 Answer

Idle is high and kill switch wont turn off its a 1999 tho

My idle runs so high and dont know how to get it down.. any help would be great.. its a 99 honda cr 125 r

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer got voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 86 Answers

TURN THE IDLE ADJUSTING SCREW ON THE CARB.

Posted on May 24, 2009

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
New users get 2 Free calls (no credit card required) and instant help on almost anything you can think of (from cars to computers, appliances, handyman, and even pets).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

1995. WHEN I START IT IDLES NORMAL BUT SURGES BUT IF I DONT TAKE OFF IT CLICKS AND IDLES MUCH FASTER BUT AFTER I AM ON THE ROAD IT RUNS GREAT NEED SOME HELP WHAT CAN I TRY


Chevy S10 - GMC S15 and Sonoma Stalling/Dying Problems - Car ...

forums.edmunds.com > Chevrolet > Chevrolet S-10

Dec 15, 2007 - 30 posts - ‎22 authors
Learn more about Chevrolet S-10 at the Edmunds.com Car Forums! ... When taking offit will start to die out in each gear up untill 4th thenit dont as bad. .... i.e. if you turn the AC on while idling, the engine would normally slow down due to .... It sputters and backfires and runs very sluggish, but it's not missin. More results from forums.edmunds.com

Chevrolet S-10 Questions - 1999 4.3 misfiring - CarGurus

www.cargurus.com > Questions > Chevrolet > S-10

CarGurusJan 5, 2009 - I'm running out of ideas on a problem with my 99 S10 4.3. The truck willstart and idle fine however as soon as you feed a little gas it starts ... If the coil is going out, the more you require from it, the more the ... but misses bad when taking of even when your going about 65mph it ... Two bolts and it lifts right off.

rough idle, stalling, loss of power. - CarGurus


Jan 11, 2016 | Chevrolet S 10 Cars & Trucks

1 Answer

My 99 Yukon Denali 5.7, starts and idles great, but sputters while driving between 40 & 80kms, codes p0137 and p0131. We know what they are tho


Did u change distcap..may be corroded inside. There r two sensors gettn low voltage. Sounds like the othr is not heating properly too. A data stream run at a private shop is really helpful

Jun 11, 2015 | 1999 GMC Yukon Denali

1 Answer

99 ford escort 4 cylider engine idles ok but when i turn the a/c switch on th enginloads up and dies out but if give it some gas to raise idle a/c run just fine and cools great intil i return to a idle...


there is a sensor that increases the engine revs when the A/C is turned on it may be that the sensor is faulty & needs to be replaced or it may just need adjusting.......hope this helps......cheers.

Jul 21, 2011 | 1999 Ford Escort

1 Answer

My 1999 grand prix stalls and dies at stops.


My Pontiac Grand Prix is also a 99, it has 216,+ thousand miles on it, it runs great, idles good, I need to replace the oxygen sensor tho as it shuts off on me while driving or sometimes coming to a stop. You might try checking the fuel filter and pump as well.

Apr 17, 2010 | 1999 Pontiac Grand Prix

1 Answer

HELP ME hi i have a 99 r1 and the bike is runing ok but for no reason it will cut out. the lights are all on. but if i turn the bike off and on it will run i think sumthink is cuting the spark but i dont...


the only three things that will cut off a perfectly good running bike are as follows #1 kill switch #2 kickstand switch and #3 tilt/bank angle switch. since im almost positive you didnt hit the kill switch will let that one go and if you didnt hit a large speed bump or pot hole you probably didnt upset the position of the kickstand switch but check its security anyway, bolts have a way of vibrating loose like you dont know. So by logic the only thing left is the tilt switch, which i hear a lot of complaints from other rides especially stunters, they disable their switches because of all the tricks they do would constantly kill their bikes. Im not sure where it's located, it might be under your speedo, or under the seat near the rear shock. but i heard the way you reset it is buy taking key out and restart it. Did this help.i hope.

Apr 09, 2010 | 1999 Yamaha YZF-R1

1 Answer

My 99 alero GL runs great...85,000


COULD BE GROUND PROBLEMS OR THE TACH GOING BAD.EVEN THOUGH CAR SEEMS TO BE RUNNING GOOD IDLING GOOD.SOME TIMES A SPARK PLUG MISFIRE.CAUSING A LITTLE ROUGH IDLING CAUSING TACH NEEDLE TO GO CRAZY.I SEEN ALTERNATOR WITH VOLTAGE REGULATOR GOING BAD CAUSE A POWER SURGE CAUSING HEAD LIGHTS TO DIM A LITTLE THEN BRIGHT WHILE ENGINE IDLING.THIS WILL CAUSE TACH METER NEEDLE BOUNCE AROUND ALSO.

Apr 03, 2010 | 1999 Oldsmobile Alero

1 Answer

Low beems wont work on my 99 cougar but my highs will the bulb is ok so what else could it be... I have went through everything. what else could it be... Dustin Little


are the high beams by themselves? or part of the same bulb for the driving lights? sounds like you might have either a bad fuse, or a bad ground of some sort... check around the engine compartment for the grounds connected to the fire wall, and the grounds going from the lights back make sure they are not rusted or broken, if the bulbs tho are a high and low beam in one, the filiment for the lows could be blown, and that would let the high beam light...high beams are on a different circuit then the lows... get a cheap multimeter and take the low bulb correction off connect the multimeter to it and then turn the lights on look to see if the meter has any voltage going to it..... remember a car runs on DC voltage.... not AC voltage.... if you dont get any voltage to thru the wires with the light switch on then it is a break in the line somewhere.... if you have voltage then it is a bad bulb.... hope this helps you out....

Jun 12, 2009 | 1999 Mercury Cougar

1 Answer

1999 F 250 crank but wont start


look on injector pump make sure there are no loose wires

Dec 09, 2008 | 2000 Ford F250 Super Duty Crew Cabs

Not finding what you are looking for?
2002 Honda CR 125 R Logo

Related Topics:

336 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Honda Experts

Arnie Burke
Arnie Burke

Level 3 Expert

4535 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76630 Answers

bazzz7071
bazzz7071

Level 2 Expert

342 Answers

Are you a Honda Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...