Question about 2005 Vespa PX 125

2 Answers

Rear indicators not working

Checked all connections all ok

Posted by on

Ad

2 Answers

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    Superstar:

    An expert that got 20 achievements.

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

  • Vespa Master
  • 706 Answers

The electric connectors of the rear blinkers are on the front bottom of the side panels and need to be clean (sandpaper) and put in the hole very tightly - see photos rear indicators not working - 30893672-9af4-4248-8b2c-c66d3af0b101.jpg

Posted on Sep 28, 2014

Ad
  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 11 Answers

Use a volt meter and find where you have voltage and where you don't. Start at the light bulb and work your way back to find the problem.

Posted on Apr 28, 2014

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

The whole right side indicator signals do not work, front, on mirror, and rear, and do not work in hazzard mode either... is it the relay or it it a globe?


If one side works the flasher unit is ok it could be bulbs, a bad connection or a fault with the indicator switch

Apr 06, 2014 | 2003 Ford Escape

1 Answer

Indicators not working


Check your grounds then find the flasher, it may not be functioning.

Dec 22, 2012 | 2010 Mikilon D32 250

1 Answer

VW citi golf indicators


I am sure the people who did the engine unplugged some connections and did not put them back when they finished.Check the wiper connection in plenum chamber and indicator conectors juct behind the front valance. If those are OK then check your fuses.

Aug 24, 2012 | Cars & Trucks

2 Answers

Hello, the front left indicator is not working neither flashing at all. The rear left indicator just stays lit and does not flash. The right indicators work fine. I have bought the correct bulbs and...


Concentrate on the front indicator.
With a meter check you have an intermittent supply with the ignition on and left indicator selected.
If its ok, it will be an earth (ground) problem. Check using a temporary earth wire from the indicator unit to the chassis.
If no voltage found at indicator bulb, trace the supply cable back to source.

Sep 23, 2017 | 2007 Yamaha Ybr 125

1 Answer

I havea 1995 Ford Fiesta and the indictor lamps(front and rear) only work on the right hand side, if you try to indicator to turn left you just get a ticking from behind the instrument panel and neither...


Try the hazard lights to check if all four lights flash, if not then check the bulbs. If the bulbs are ok check the contacts and the connections. if all all these are ok the problem could be the indicator switch. The flasher unit is fitted in the circuit before the indicator switch, that is why it operated although the lights might not.

Jan 17, 2011 | Ford Fiesta Cars & Trucks

1 Answer

Mazda eunos dash lights and rear lights not working. Brake lights working fine. Have checked fuses and bulbs, all are ok.


Check fuse f3 located in fascia fuse box,below steering wheel just above data link connection 15AMP
Fuse under bonnet f7 also connected to dash/rear lights,but if this blows you would have no indicators as well
good luck barry

Mar 13, 2010 | 1990 Mazda MX-5

1 Answer

Sony STR DE845: rear speakers not working, three fronts are OK.


The rear amp is malfunctioning (duh). Take it to a tech for a real diagnosis.

Sep 05, 2009 | Sony STR-DE845 Receiver

1 Answer

Turn signals wont work front or rear indicators in instrument pan


you need to check your fuses if fuses are ok locate indicator relay and check it has a live and a good earth if so open the relay and you should see a bad joint inside if this is the case you can either solder it back up or sometimes they are burnt out and need to be replaced if the relay is ok check the hazard switch

Aug 02, 2009 | 1996 Buick Regal Olympic Gold

2 Answers

Indicator fault Peugeot 407


check your rear number plate lights. i had same problem and thats what it was.

Mar 15, 2009 | i-mate PDA2k Pocket PC

Not finding what you are looking for?
2005 Vespa PX 125 Logo

212 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Vespa Experts

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22156 Answers

Jeff

Level 2 Expert

192 Answers

Karl Luedemann

Level 1 Expert

39 Answers

Are you a Vespa Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...