Question about 2005 Gilera Runner VX 125

1 Answer

No power getting to my spark plug lead

Tried changing spark plug and changin the wire but still no power getting to the spark plug at all , please help

Posted by on

  • Anonymous Jan 07, 2009

    my motorcycle keeps on losing power to the spark plug everytime it gets soaked in the rain. or when the temperature is cold.



1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 6 Answers

Make sure threr is no blowed fuse make sure the connecters are snapped together look for any wires to be pushed out of the connecter if the plug wire is not made to the coil then the coli is bad

Posted on Nov 22, 2008


1 Suggested Answer

  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

A 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
The service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Good luck!

Posted on Jan 02, 2017


Add Your Answer

Uploading: 0%


Complete. Click "Add" to insert your video. Add



Related Questions:

1 Answer

Rethread spark plug

I really can't unravel the logic behind this. What do you want to know exactly?

Apr 17, 2014 | Nissan Altima Cars & Trucks

1 Answer

Having problemas after changin my spark plugs

Check the plug gap to be sure they are correct and make sure the insulator are not cracked.

May 03, 2013 | NiceCycle Honda CBR 600 F3 1998 "Front"...

1 Answer

How Change Spark Plugs on a hummer the leads wont come off is there trick to it or just brute force need

Use a spark plug boot tool. It will keep you from accidentaly seperating the plug wires from the boot. Make sure to pull just the boot and not the wire.

Oct 31, 2011 | Cars & Trucks

2 Answers

Car stalls after 10 mins of running and doesnt want to start again. i change coil , module and the distributor.

Make sure you're getting a spark by pulling a spark plug, putting the wire back on it and grounding the plug to the engine block and crank it.
If you have a spark...I'd look into your gas pressures.

Aug 27, 2011 | 1989 Ford Thunderbird

1 Answer

I had to drive through water that was upto the middle of the rim. drove fine for almost 300 miles afterward then all of a sudden it will start and no power on the road. it sounds like chocked when pushing...

you would have first check on your car sparks plugs and the leads wire that could have made your car not to have power, know that when the leads wire get wet then its looses sparks needed by plugs to give out power to the engine. loosing oil comes from the overheating from the engine which can end up burn the cylinder head gasket. so try to change the spark plugs together with its leads and put new engine oil and drive test it.

Aug 27, 2011 | 1997 Mazda Protege

2 Answers

I have a 2000 model hyundai lantra sportswagon, that is currently running on 3 cylinders only, very ruff idle and under powered, the spark plugs are ok and there seems to be adaquate power going to each,...

will let we look at simple one first---- you said you getting spark at the spark plug lead , ok , the plug is good ---- check the injector plug -- take it out and see if it have rust or dirth stuff on the injector pins --- if yes clean it ----if not , the injector might me bad . to know what you can inter change the injector and see what happens . reply. if alot of work to to change the injector see one to buy and the cost , which is the best

Aug 13, 2010 | 2000 Hyundai Elantra

1 Answer

I have a lexmark x125 all in one printer, it dosnt turn on ,y tried changin the conection cord all th troubleshotters but nothing happens please help me

Great job on changing the connection cord. Also, try removing the power adapter from the printer. The power adapter is the rectangular black box behind the printer where the power cord is attached. Wait at least 30 seconds before plugging the power adapter back in the printer. Properly secure it behind the printer. If that doesn't help, I suggest you contact Lexmark Technical Support to further investigate the problem. Thanks

Jul 20, 2010 | Lexmark Pro X125 All-In-One InkJet Printer

Not finding what you are looking for?
2005 Gilera Runner VX 125 Logo

Related Topics:

270 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Gilera Experts

Arnie Burke
Arnie Burke

Level 3 Expert

4577 Answers


Level 3 Expert

78010 Answers

Fabrice Wolters

Level 2 Expert

331 Answers

Are you a Gilera Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides