Question about Mitsubishi Lancer

Open Question

2004 Lancer OZ; turn signals, wiper speed control, running lights, and high beams do not work.

Posted by on

6 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

  • 1 Answer

SOURCE: DRL and High Beam do not work right on Honda Accord EX 1998

Some time back I found some data on a similar website suggesting that the Day Light Running circuit board, just under the steering column, developed cracks in some of the soldered joints. Your high beams should also be affected with loss of day light running lights.
Resoldering repaired the continuity of the circuits. Ours is now working quite reliably. Some of the defective areas developed slight brownish discoloration, that's how I was told to recognise the areas to be resoldered. Hope this will help you solve your problem.

Posted on Jun 10, 2008

  • 1 Answer

SOURCE: change timing belt and idle speed servo kit.

send me your e-mail so i can send to you full repair instruction and picture
mutasem2002@hotmail.com

Posted on Dec 27, 2008

  • 2 Answers

SOURCE: 1996 Volkswagen GTI LOw beams and wipers

Check the fuses....

Posted on Jan 27, 2009

  • 48 Answers

SOURCE: Windshield wipers work only with wand on high beam.

it is the main switch that the wand is connected to change it and they will work like they should

Posted on Jan 28, 2009

  • 718 Answers

SOURCE: My wiper blades stop working.

This sounds like the wiper motor. The brushes/commutators in the motor are probably fouling up. At high speed more current is sent to the motor so it works. If you replace the wiper motor this should solved the problem.
For the wiper pump check the fuse.
Then check to see if the fluid tube is clear and not plugged.
Finally check/clean electrical contacts on pump motor and if you can heard the wiper pump motor running when activated. If not replace pump motor. (they do wear out)

These parts can be gotten at auto recyclers also.

Posted on Apr 04, 2009

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

I have a 1999 Ford contour lx neither the brake lights nor the turn signals will work what would cause this


a fuse number 24,,,
The following specifications are for the Ford Contour and Mercury Mystique manufactured throughout 1995-2000.
Fuses Rating Color Circuit Engine bay fuse box 1 80 Black Power supply to main fuse box 2 60 Yellow Radiator fan 3 60 Yellow ABS 4 20 Yellow Daytime running lights 5 30 Light green Fog lamp 6 30 Light green Not used 7 30 Light green ABS 8 30 Light green Air pump 9 20 Light bue PCM module 10 20 Light bue Ignition switch 11 3 Violet PCM memory 12 15 Light bue Horn & hazard flasher 13 15 Light bue Oxygen sensor 14 15 Light bue Fuel pump 15 10 Red Right-hand low beam Passenger compartment fuse box 16 10 Red Left-hand low beam 17 10 Red Right-hand high beam 18 10 Red Left-hand high beam 19 7.5 Brown Heated door mirrors 20 10 Black Windshield wipers 21 30 Light green Electric windows 22 7.5 Brown ABS 23 15 Light bue Reverse lights 24 15 Light bue Brake lights 25 20 Yellow Door locks 26 20 Yellow Main light 27 15 Light bue Cigarette lighter 28 30 Light green Power seats 29 30 Light green Heated rear window 30 7.5 Brown Engine management 31 7.5 Brown Instrument pannel lights 32 7.5 Brown Radio 33 7.5 Brown Front and rear sidelights (left) 34 7.5 Brown Interior lighting & clock 35 7.5 Brown Front and rear sidelights (right) 36 30 Light green Air bag 37 30 Light green Heated blower 38 Unused Relays Color Circuit Location Engine bay fuse box R1 Green Daytime running lights (Canada) R2 Black Radiator fan (high speed) R3 Blue AC cut-out R4 Brown AC clutch R5 Dark green Radiator fan (low speed) R6 Yellow Starter R7 Brown Horns R8 Brown Fuel pump R9 White Low beam headlights R10 White High beam headlights R11 Brown PCM power supply Passenger compartment fuse box R12 White Interior and courtesy lights R13 Yellow Heated rear window R14 Yellow Heated blower R15 Green Windshield wiper motor R16 Black Ignition R17 Unused R18 Black One touch window switch Driver's door R19 Blue Cruise control cut-off Central fuse box bracket R20 Unused R21 Unused R22 White Fog lights Interface module bracket R23 Black Turn signals Steering column R24 White Left-hand flasher Door lock module bracket R25 White Right-hand flasher Door lock module bracket R26 Unused Bulbs / Lights Wattage Type Low beam headlamp 55 9006 Halogen High beam headlamp 55 9005 Halogen Parking / Side light 5 2357A Wedge Front turn signal 21 2357A Bayonet Rear turn signal 21 1157 Bayonet Tail light 21 1157 Bayonet Stop light 21 1157 Bayonet High mount stop light 5 2723 Bayonet Fog/Driving light 55 893 Halogen License plate 5 6418 Festoon Reverse light 21 1156 Bayonet Front sidemarker 5 2357A Wedge Glove box Map light 5 64111 Wedge Dome light 10 6411 Feston Step/Courtesy light Trunk/Cargo area Engine compartment 10 89 Wedge Instrument-general Automatic trans indicator

Apr 15, 2015 | 1999 Ford Contour

1 Answer

High beam goes out when driving


I would replace the turn signal lever switch, it's a common issue with the switches that have many features on them (e.g. cruise control, wiper control, high/low beam). When you experience this again you can try by tapping the base of the steering wheel and the lights may turn on but just temporarily.

Apr 09, 2014 | 2004 Chevrolet Impala

1 Answer

My 2003 mitsubishi lancer es , has no signal lights and my high beams wont come on and my windshield wipers only work on high , any help on this please?


sounds likea wire short in the dash or from teh dash panel. Take it to an auto electrician or pull it apart and check for dodgy, ripped wires.

Aug 15, 2013 | 2003 Mitsubishi Lancer

2 Answers

Need a diagram of the fuse box for a 1994 volk


Heres a picture of fusebox,and listed is the fuse locations,1) 10amp left low beam light
2)10amp rt low beam light
3)10 amp instrument& license plate light
4)15 amp, rear wiper
5)15amp frt washers and wipers
6)20amp A/C fresh air fan.
7)10amp rt tail & side marker lights
8)10amp left tail & side marker lights
9)20amp rear defroster &heated mirrors
10)15amp fog lamps.
11)10amp left high beam
12)10amp rt high beam
13)10amp horn, rad fan run on
14)15amp backup lights (m/t),power mirrors,heated seats,heated washer jets,cruise control (m/t)
15)10amp engine electronics,coolant pump run on(v6)
16)hazard signals,glove box lite,shift lite
17)10amp turn signals
18)20amp fuel pump, oxygen sensor
19)30amp a/c, rad cooling fan.
20)10amp brake lights,cruise control.
21)15amp dome light,cigar lighter,locking system,multifuntion indicator,clock,vanity mirror.a94b062.gif

Mar 10, 2010 | 2003 Volkswagen Passat

1 Answer

I have a 2004 ford taurus and my turnsignals dont work anymore. In the morning they will work a couple times but after that they dont work i checked all the fuses but someone told me i may need to change...


the multifunction switch is a common problem on fords. the switch controls the wipers, turn signals, high beams and hazards, and sometimes only 1 part of it will fail. in your case it sounds like 2 parts fail at the same time.

Feb 20, 2010 | 2004 Ford Taurus

1 Answer

Problems with tun signal/wiper arm on 2004 chevy venture mini-van


I had the same thing - it also affects the 4 way flashers.  you'll end up replacing the entire control arm (turn signal lever)
Good luck!

Feb 13, 2009 | 2004 Chevrolet Venture Passanger

2 Answers

Turn signals and wipers don't work but high beams and curise cont


check your charging system the voltage at the battery should be 12.85 Volts WITHOUT the engine running and 13.2-14.5 Volts with the engine RUNNING. If the voltage is low it probably means the alternator is at fault.

Jan 29, 2009 | 1987 Toyota Xtracab

1 Answer

Turn signals and wipers don't work but high beams and curise cont


Your switch is bad and needs replaced.... even if parts of it works doesnt mean that its not bad

Jan 25, 2009 | 1995 Buick Regal

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

Related Topics:

24 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Mitsubishi Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75817 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22156 Answers

Jeff Turcotte
Jeff Turcotte

Level 3 Expert

8180 Answers

Are you a Mitsubishi Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...