Question about 1998 Dodge Stratus

1 Answer

Its still missin wen I put new plugs an wire an its still missin

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 2 times.

  • Expert
  • 40 Answers

Did you replace the distributor cap? If it's cracked it could definitely be the problem.

Posted on Mar 14, 2011

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Hi I have a ldv 400 convoy 2002 bio fuel tipper crew cab my fuel pump electrics melted on the pump I could not find one any were so I made one and I tested it on a battery it works I put it on my truck...


You put power from the relay to the pump, it worked. That wire is good. The wire from the fuse to the relay is bad. Your going to have to look inside the fuse panel.

Mar 28, 2015 | Cars & Trucks

1 Answer

Have a 1991 Buick regal,it stops charging wen I plug in temp/fuel gauge into the cluster,why would it do that?


Does it stop charging or the light just comes on/gauge goes down? Plug it in and check if the alternator is putting out 13+ volts. It could be a short in the cluster or the wire from the alternator.

Jan 27, 2015 | Buick Cars & Trucks

1 Answer

93 subaru imprez.when warms up it starts


Sounds like it's getting too much fuel because is still in cold start mode by computer. This is because of a faulty heat sensor. Once the heat sensor tells the computer it's warm, it runs fine, IF the sensor is working. If not, the computer doesn't know any better than to keep it in cold start mode. I hope this makes sense to you.

Oct 12, 2014 | Cars & Trucks

1 Answer

93 subaru imprez.when warms up it starts


Clean your IACV and throttle body butterfly valve, get throttle body cleaner at any auto parts shop.

Oct 12, 2014 | 1993 Subaru Impreza

2 Answers

Was at a light 1 day and my 2002 ranger 2.3L 16 valve started running ruff wen i was waiting at the stop light ,wen the light turn green the truck had no power took like 2 miles to reach 40...


you probably need a new one of these, Camshaft Position Sensor Ford Ranger 04 05 06 07 08 3.0L OE Motorcraft DU81
b410e7d4-b1ae-48ef-951d-e199af8ebe0b.jpg
cam sensor. this and the crank sensor can fail at any time and put engine in limp mode.

Oct 16, 2013 | Ford Ranger Cars & Trucks

1 Answer

I found this plug with wire attached to it it looks like there something missin what is this part and what is it missin


You can't get help without a vehicle shown & the engine
Repost & add something more to go by
Post a picture
I would suggest you drop by a shop & just ask

Jul 27, 2013 | Cars & Trucks

1 Answer

85 chevy starts n idles fine runs good in 1st n 2nd but when it gets in third starts poppin m missin changed plugs wires distibutor cap rotor cap and distuntior its self. Also changed motor and same thing


try a new ground on the tranny, I had a 87 dodge that had tranny problems and it ended up bein a bad ground on the tranny, not sure if it is your problem, but its a thought

Jun 04, 2012 | 1985 Chevrolet K1500

1 Answer

I took the spark plugs out just a little so they 02 trailblazer


Loosen spark plugs will give a popping sound upon starting the engine. Please define your problem in a much better fashion so I can understand your problem

Jan 10, 2010 | 2002 Chevrolet TrailBlazer

1 Answer

Lost power wen i put new plugs and wires on


on 3.1 here is the firing order--1-3-5 is in back, 2-4-6 is in front. coil order from left to right. 5-2-3-6-4-1, on 2.4 it is--from left to right, 1-2-3-4.on 2.2 it is--left to right, 1-2-3-4 and wiring order is 1-3-4-2. hope this helps, also on 2.4 firing order is--1-3-4-2.

Sep 27, 2009 | 2001 Chevrolet Malibu

1 Answer

Engine starts missin


I would get this in and have a power balance test performed to see which cylinder/s are missing. Most likely a bad ignition coil, wire or spark plug depending on which motor you have.

Jan 05, 2009 | 2002 Ford Expedition

Not finding what you are looking for?
1998 Dodge Stratus Logo

Related Topics:

105 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Dodge Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76051 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22156 Answers

Jeff Turcotte
Jeff Turcotte

Level 3 Expert

8265 Answers

Are you a Dodge Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...