Question about Chevrolet S 10

1 Answer

I just bought new coil packs for my 1999 Chevy S10 and its still not getting fire

Posted by on

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 13 Answers

Did you try crank sensor for ignition it has a crank sensor some where on that engine try a haynes fix it book it will tell you where to find it and how to replace it

Posted on Oct 10, 2010

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

3 Answers

I have a 1999 Chevrolet S10 Blazer. In the morning it will fire right up and run for all of 10 minutes or so, then shut off an not start again for about 30 minutes or so.


Could be the computer not good PCM also just because the ignition module has been replace it could be defective I had new parts good bad you can go crazy trying to fig it out then it might be a new defective part or module igintion good luck

Oct 03, 2015 | 1999 Chevrolet Blazer

1 Answer

96 chevy s10 2.2l won't start, doesn't have spark. Replaced coil packs and the crank position sensor. Still won't start.


I would check your fuses, but from what you have replaced and still not firing..has me thinking bad computer

Sep 28, 2015 | Cars & Trucks

1 Answer

Buick Lesabre 1999 - 3800 my 1 & 4 coil pack not firing why?


i bet it is the ignition module, have it tested at oreillys or autozone, it is what the coils bolt to, common failure, or possibly a crank sensor

Jan 15, 2013 | 1993 Chevrolet Cavalier

3 Answers

Need firing oder for 1999 chevy s10 pickup 4.3L


1999 Chevrolet S10/T10 P/U 4.3 liter V-6 VIN "W"

66379a1.gif

Hope this helps (remember to rate and comment this).

Sep 15, 2010 | 1999 Chevrolet S-10 Pickup

1 Answer

Not getting fire to plug wires. I have replaced coil pack, module, dist pickup,and cap. I have tested and have fire to dist but nothing coming out. This is an 86 2.8 comanche 4x4 w/ 4 barrel Holley carb...


You have spark on the coil wire but not coming from the cap. You replaced the cap right. Did you replace the rotor too. Sometimes the rotor burn in the center and the spark goes right thru it in to the distributor shaft.

Aug 11, 2010 | 1986 Jeep Comanche

1 Answer

Firing order for a 1999 chevy s10 pickup


I apologize for the late response...Due to the bad economic situation this site has had a substantial (+50%) increase in the number of questions being asked in the last four months.
I assume you have a 4.3L and not the 2.2L?

For the 4.3L:
Firing Order:
1-6-5-4-3-2

Cylinders:
6-----------5
4-----------3
2-----------1
(front of vehicle)

Distributor:
coil wire-->
-----6------->............<--------5-------
-----4------->............<--------1-------
-----2------->............<--------3-------
............(front of vehicle)

Let me know if this helped, or if you have additional information or questions. Feel free to contact me at FixYa.com!

Feb 02, 2010 | 1999 Chevrolet S-10 Pickup

2 Answers

Changed coil pack that wasnt firing started fine


check the fire to the coil pack if it's present then check the pulse to the crank sensor

Jan 14, 2010 | 1999 Pontiac Firebird

1 Answer

1999 k15000 305 engine. miss firing on no. 3 and 5 cylinders. put new plugs wires cap and button. Put in new injector pump still not firing on 3 and 5


The most likely problem is that coil pack is bad these two are paired on the same coil so replace the 3/5 coil pack if you let it keep going it will damage the other coils or the diode plate which costs another $75.00 Buy From GM not aftermarket. Also get dielectric grease to put on the boots of the plug wires both ends

Oct 10, 2009 | 1999 Chevrolet K1500

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

Related Topics:

132 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Chevrolet Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75807 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22133 Answers

Jeff Turcotte
Jeff Turcotte

Level 3 Expert

8172 Answers

Are you a Chevrolet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...