Question about 1999 BMW 318 ti

1 Answer

Hi there my problem is not quite the same,mine cuts out when warm no light come on and will start straight away I had it plugged into a computer and it said lambs sensors bank 1 and bank 2 going to start here

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 153 Answers

I would start by having the fault code deleted, run the car again until the problem occurs, then plug in again and check for the current code, if same code appears, get the sensors checked ( they can be checked on the car )

Posted on Oct 05, 2010

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Glow plug mercedes benz c220 cdi


possibly depend what you mean by first time a few turns after glow plugs light turns off should start it straight away people have this habit of turning the car over before the glow plug light goes off do it a few time s to make sure the plugs are warm if its realy strugaling to start its probably the glow plugs there a bit expensive but not pocket braking

Jul 09, 2014 | Mercedes-Benz C-Class Cars & Trucks

1 Answer

Ive got a 99 vw polo 1.4, for the last month it has been losing power and cutting out, but is fine after a few miles when engine is warm. 4 days ago it cut out, now wont start atall. i replaced the rotary...


cheapest thing to try is the temp. sensor about E20 its under the distrubitor 4 wires in one plug then a clip to take out the sensor, if that dont work try to get a lend of a throttle body and change it to see if that works before buying one as they are dear. hope thats some help










Feb 18, 2011 | 1999 Volkswagen Golf

1 Answer

I am having a problem with my 02 Jag X type - the car wants to stall when it is first started and not warmed up yet. The computer says "cruise control not available" and the check engine light is...


Had same problem with mine, the reason is too much cold air entering the engine. Replaced intake gaskets upper and lower problem went away and car drives like a charm

Jan 11, 2010 | 2002 Jaguar X-Type

1 Answer

Ford Focus TDCI cuts out when driving -glow plug indicator flashe


factory immobiliser playing up ,get a new ECU unit with the chip out of the key and the key reader

Sep 20, 2009 | 2000 Ford Focus

1 Answer

Renault Laguna 2.2 diesel cutting out and difficulty starting


Hi, I had the same fault on my Laguna 1.9dci. you have a faulty injector. possible one or more. changed one on mine and it got better but then a second had to be done, now problem completely gone.

Jan 25, 2009 | 2003 Renault Sportwagon

1 Answer

Truck refuses to start during cold weather


Hi!
I presume via your very brief description the vehicle is Diesel? if so have your Glow/heater plugs tested if good? timer relay for them.
When you turn on the ignition does the yellow/amber glow plug light up for a few seconds? if so try turning the ignition on wait for it to go out turn off then back on straight away wait again turn off then back on straight away when it goes out for the 3rd time try starting you may have a couple of plugs still warming so a boost may get you going.
Good luck!
Paul 'W'

Jan 16, 2009 | 1994 Mazda 2WD B Series Pickup

1 Answer

My mercedes e300 (1989) starts and runs ok but then cuts out.


I had a similar problem with my 1986 300e , which got progressively worse until the car was no longer driveable, I changed out the fuel pump relay and the problem went away.

Jan 06, 2009 | 1994 Mercedes-Benz E-Class

2 Answers

Engine cut out


water in the ignition coil.

Nov 16, 2008 | 1989 Peugeot 405

2 Answers

Ford Puma cutting out


sensor ,go to ford garage

Jun 06, 2008 | 1998 Ford Escort

Not finding what you are looking for?
1999 BMW 318 ti Logo

Related Topics:

65 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top BMW Experts

Frankie B

Level 2 Expert

65 Answers

Fred Sops

Level 2 Expert

272 Answers

Doberman

Level 2 Expert

254 Answers

Are you a BMW Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...