Question about 2002 Pontiac Grand Prix

1 Answer

Sub problem i have a kenwood 1800watt amp with two mtx terminators. 12" .. i turn on my cd player and the amp lights come on. and then after like 3 seconds..one of the amp lights will shut off and my subwoofers will not work. but the amps fan is still running and i shut off my cd player so the amp shuts off and start it back up i hear a big thump from the woofers. and the light shuts off again.. can u tell me what the problem is, i just got some gauge 4 wires and found a good groud and replaced all of the fuses.

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Sergeant:

    An expert that hasĀ over 500 points.

    Champion:

    An expert who has answered 200 questions.

  • Expert
  • 359 Answers

Have u tried bridging the speaker wires. amp could be gone?

Posted on May 25, 2008

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya Mechanic can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repair professionals here in the US.
click here to Talk to a Mechanic (only for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

No power to fuel pump.fuel pump and fuel pump relay test good terminal 2 and 3 should have 12volts when the key is on terminal 2 does but 3 does not 15 amp fuse for fuel pump is good somewhere between that...


I'd try to find the break in the wire and fix, or string another strand between the known good connections. Which appears to be
from 15amp fuse to 3 terminal

Mar 13, 2015 | Cars & Trucks

1 Answer

1997 pontiac grand prix gtp factory amp


Apparently it was available with and without. If you have a pair of sub speakers, then you have the amplifier. The factory radio was equipped with inputs for an optional multi-disc CD player so connecting an aftermarket player should be easy. You may have to add a 10A CD CHG fuse to the fuse block, ground the unit to a BLK/WHT wire, and connect the right output wire to connector 3 pin 10, the left output wire to pin 11, and the audio common lead to pin 12.

Sep 25, 2012 | 1997 Pontiac Grand Prix

1 Answer

Is there a deck I could put in a 1994 Oldsmobile Cutlass Ciera for use of subs?


i have a kenwood cd player i installed in mines with amp and 15 inch sub woofers in mines

Sep 01, 2012 | 1994 Oldsmobile Cutlass Ciera

1 Answer

Front speakers cutting in and out after 20 min of playing


sounds like the amp may be interfering with the output on the CD player. make sure you have a good ground on all the stereo components to prevent feedback.

Jun 12, 2012 | 1998 Audi A4

1 Answer

1997 gmc jimmy starter motor not turning


You need a better battery. When you hook the amp meter and read 0.3 the ECM needs to sleep

Jan 05, 2012 | 1997 GMC Jimmy

1 Answer

Amp wire pushin to much base out of car speakers and not to subs


Umm.. subs are usually meant for bass. do you mean amp power wire? if you just want to be able to hear the mid's and highs better just turn the bass down either on the equalizer on your amp or on your cd player.

Jun 27, 2009 | 1996 Ford Thunderbird LX

1 Answer

My car cd player turns on but no sound comes out


take it back to where you got it installed it might be under install warranty if that is the issue

Feb 27, 2009 | 2008 Mitsubishi Lancer GTS CVT Sedan

1 Answer

Radio wiring problem 2001 Audi A3


Hi, had total issues with this too! Your back speakers arent going because they are amped by the factory amp in the boot. You have to provide power to the amp so that it will turn the rear speakers on. This was a white and black striped wire in my car (Audi A3 1997) The rear speakers are blue /green and brown/red (left rear) , and the LH rear is brown/red and (forgotten colour) but the wire on the bottom left under those two brown/red wires on the 20pin harness. If you wire it all up like this then your rears should be going :)

Feb 21, 2009 | 2005 Audi A3

Not finding what you are looking for?
2002 Pontiac Grand Prix Logo

106 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Pontiac Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

77544 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22306 Answers

Jeffrey Turcotte
Jeffrey Turcotte

Level 3 Expert

8826 Answers

Are you a Pontiac Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...