Question about 1999 Audi A6

1 Answer

It doesnt do it when cold and starts fine it only seems to be when its been run for a bit

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Sergeant:

    An expert that has over 500 points.

  • Expert
  • 222 Answers

You left out the problem. All I know is something happens when warm or hot. All I can tell you is parts heat up and when they get old they fail to work properly. Sensors going bad will heat up and spike voltage to ECM and cause a stall. Overheating check your radiator for leaks or low coolant. Fill accordingly and run a few minutes with cap on loose to remove air. Air pockets in cooling lines causes car to overheat.

Posted on Sep 03, 2010

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
New users get to try the service completely Free afterwhich it costs $6 per call and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Have 1999 nissan qust runs fine when started but if you drive very far. it starts chugging and running rough. doesnt seem to get hot. but doesnt run well at all.


First check fuel pressure with engine cold, and hot at engine side of fuel filter. There shouldn't be any difference. If you get a significant pressure drop after running engine until warmed up, replace fuel filter and check results again. If that still doesn't help your fuel pump might be on the blink. This is assuming your car is in good tune(plugs,wires).

Apr 30, 2014 | 1999 Nissan Quest

1 Answer

Car wont start warmkh laser efi


what year model is it? What engine does it have? Perhaps since Mazda made the car for Ford, you could also search Mazda problems

Apr 06, 2014 | Ford Laser Cars & Trucks

1 Answer

Some times as you start out something binds up and locks the wheels, fron and rear but when it takes of everything works fine, if you run in 4 wheel drive it doesnt seem to do it. 88 j60 sat for a long...


remove the master cylinder and on the end of the push rod from the servo is a adjustment ,screw it in a bit to give a bit more clearance ,If this doesnt work then you could have a fault in the transfer gearbox but what i have no idea -sorry about that but the brakes i come up against before but the 4x4 is something i dont get a lot of

Feb 07, 2014 | 1988 Toyota Land Cruiser

2 Answers

98 Mustang stalling after start


Use a bottle of yellow HEET dry gas to remove any moisture problem in the fuel.

Clean / replace air filter.

Top off ATF to MAX level.

Use starting fluid to aid starting.

Jan 16, 2014 | 1998 Nissan Maxima

1 Answer

91 F150 Warm Start issue


egr passage plugged, for sure..

Dec 15, 2012 | Cars & Trucks

1 Answer

1993 ford ranger has a hard time starting when cold but once it warms up it runs good an the brake lights won't work unless the light switch is on


hi i had a 1994 ranger with the same problem everybody said change the coolent temp cencer so i did it didnt realy seem to help so then i thought and thought and i realized that mabey my starter is worn and doesnt have the whirl power to start it (even though the starter sounds fine doesnt mean its not worn) so i replaced it with a brand new one and it started every time real quick after no matter how cold and later on found out this is a common problem with the ranger. good luck hpoe this works for you

Nov 25, 2012 | Cars & Trucks

2 Answers

MY TRUCK HAS A 318 ENGINE IN IT.AFTER IT IS STARTED IT WILL SPIT AND SPUTTER FOR ALITTLE BIT THE IT WILL IDLE FINE AFTER IT RUNS FOR 5-10 MINUTES OR SO.IF I DONT LET IT WARM UP IT WILL SPIT AND SPUTTER AND...


Sounds to me like your choke is malfunctioning. Take the cover off of your carb when cold and see if the choke (top buttefly valve) is closed. It should be when cold. (you do not say what year truck you have so I am guessing as to the answer)

Nov 29, 2010 | Dodge Ram 150 Cars & Trucks

1 Answer

No high idle at cold start


i had same problem check the OVP fuse located behind the battery that were mine is i have a 1990 check were yours is at if the fuse is burnt all the electronics that help you engine run are inactive check it before anything the overload protection relay

Mar 09, 2009 | 1986 Mercedes-Benz 300

1 Answer

Cold start


Go to Wal-Mart or any Auto Parts Store and Get a Can of B12-Chemtool Fill your Gas tank and Put into the Fuel tank. This will clear up any Contaminants in the Fuel. Sounds like you might have a Little Bad Gas.

Jan 04, 2009 | Pontiac Grand Am Cars & Trucks

1 Answer

1989 volvo not shifting into gear


The only fluid expansion tank I know of is for the cooling system,and if that is the case you my have a leak in the transmission cooler that is built into the radiator.

Nov 30, 2008 | 1989 Volvo 240

Not finding what you are looking for?
1999 Audi A6 Logo

162 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Audi Experts

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22219 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76630 Answers

Thomas Perkins
Thomas Perkins

Level 3 Expert

14378 Answers

Are you an Audi Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...