Question about 1996 Chrysler Town & Country

1 Answer

Tack&;speedomniter quit working,had battery out of car,put back in, thats when they quit

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Sergeant:

    An expert that has over 500 points.

    Governor:

    An expert whose answer got voted for 20 times.

  • Expert
  • 178 Answers

It.s the output speed sensor on the trans

Posted on Aug 08, 2010

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Why did car quit running?


seems like the car battery is dead you need to charge the battery take the battery off from the trunk & recharge it & put it back or better thing to do this is to go Canadian tire & porches the battery charger with a high power & give your car a jump by it do not call the cab company to give you a jump cable because them car has a small battery & it wont work for you you would pay for nothing ok thank you good luck

Mar 05, 2015 | 2003 Jaguar S-Type

1 Answer

Why are all gauges on dash not working.only fuel guage


Usually when these Gauges go out it is because of a faulty BCM( Body Control Module) The BCM controls all dash instruments . If it is the BCM you will have to get a dealership to flash the new one. Before doing that though check all fuses under hood and inside. It should say gauges or BCM

Feb 18, 2015 | 2004 Chevrolet Avalanche

1 Answer

Tachometer is not working on 1985 s10


I have a 1984 S-10 for 30 years

Mine quit 15 years ago

The factory wiring book does not break down what is inside
the black part on the firewall, that needs to be constructed, for
the tack to work.

I never tried the salvage yard, as it is sort of old & not all S-10's
came with the gauge pkg

Aug 25, 2014 | Cars & Trucks

1 Answer

Tach problems


If you have an after-market radio, suspect the CHASSIS GROUND CONNECTION for the instrument cluster.
Also, check all fuses to be sure it isn't a blown fuse.

Aug 10, 2014 | 1994 Ford Mustang

1 Answer

Radio quit working


Sounds like someone shorted the wires...you need to look into the entire butcher job and see what wires were touched. Disconnect everything the butcher did and then see if your battery is still drainning power.

Dec 03, 2013 | 2006 Chevrolet Malibu

2 Answers

Tack and speedometer quit working, won't shift into overdrive


speedo bullet or the cable have to pull cluster to see if cable came loose or broke

Nov 09, 2013 | 1999 Chevrolet Silverado 1500

1 Answer

Instrument panel not working on a 1991 ls400


Try disconnected the battery for 10 minutes then reconnect that will reset computer, if that does not work then a short is likely in the instrument panel connections

Apr 05, 2010 | 1991 Lexus LS 400

1 Answer

Speedometer, gas guage, tack all quit working.


Sounds like you have blown a fuse check your fuse box and replace any fuses you find. Hope that helps

Oct 05, 2009 | 1999 GMC Sierra

1 Answer

I have 1999 galand and have a tack tack soun i think is the lister


i had this same problem, its a loud tapping sound coming from the engine and sounds louder when you rev. i had the car for over 1 year working like this until i found a solution that cuts the noise significantly (over 50%) and also giving the car more power. it also helps wjth the over-idling when you start the car when it is cold. firstly disconnect the battery then you have to remove the air intake hose. this will expose the throttle body. there is a sensor attached to it, i believe that is the throttle body sensor.this sensor need to be removed and cleaned using a little wd-40 and then put back in place. make sure that your air filter is clean and mount back the intake.

May 06, 2009 | 1999 Mitsubishi Galant

1 Answer

Driving lights,tack and engine temp guage


Check the mounting of the fuses for the concerned instruments they maybe loosely installed.

Mar 18, 2009 | 1996 Suzuki Sidekick

Not finding what you are looking for?
1996 Chrysler Town & Country Logo

Related Topics:

106 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Chrysler Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76846 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22246 Answers

Jeffrey Turcotte
Jeffrey Turcotte

Level 3 Expert

8572 Answers

Are you a Chrysler Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...