Question about 2000 Honda Accord

1 Answer

Replaced radiator hose and now the guage is not working and I need to replace it. Does anyone know how to do this?

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Sergeant:

    An expert that has over 500 points.

    Governor:

    An expert whose answer got voted for 20 times.

  • Expert
  • 155 Answers

You probably forgot to plug it back in double check

Posted on May 08, 2010

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
New users get 2 Free calls (no credit card required) and instant help on almost anything you can think of (from cars to computers, appliances, handyman, and even pets).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

3 Answers

Steam rises from the radiator after car idles for 10 minutes. Replaced thermostat. No improvement. Could this be one of the radiator fans as I noted it does not turn on. The water guage remains wh


If the steam is rising from the radiator and not from the overflow tank or hose then you do have a leak.. in the radiator. check for a cracked tank or fitting where the hoses connect. If it is making steam the guage is probably defective. Find out where that steam is coming from ! If the car is making steam the rad fan should probably be running.. I do not know about your particular car but some times the secon fan only comes on with A/C use or extream heat.

May 10, 2014 | 1999 Mercury Sable

2 Answers

My temp gauge goes to H after driving 15 mins, my radiator & hoses are not leaking, theRes no steam , water pump works and thermostat was already removed. Anyone have idea of what it could be?


Do you see bubbles comming to the surface in the radiator as the engine is running --if you do --leaky head gasket -- if not you need to repace the sending unit for the temperature guage --- if this does not cure the problem you need to replace the cluster of guages on dash -- could be quite expensive to do the last cure

May 01, 2014 | 2002 Chrysler Sebring

1 Answer

Where is the switch for guage hot cold located on the engine?


The coolant temp sensor should be on the intake near the upper radiator hose.

Mar 01, 2013 | 2000 Ford Contour

1 Answer

My 1999 Chevy Malibu is losing the coolant though the overflow hose by the resevior I've had my head gaskets replaced there is no overheating no water oil mix, but my radiator fans arent working I


Sounds like you need to disconnect the Radiators' electric fans and have them tested. You absolutely must have them working, or your car will overheat. Check to see if the Temperature guage is working.

You need to go to a good autoparts store and have them test the fans and charge and test your battery. You may need some sensors to activate the Radiator fans, but you could be running the battery down with shorted cooling fans.

There are also Relays which work with the Radiator fans. The overflow will stabilize once the water gets into where it belongs. Make sure your Thermostat is not clogged with the sealer.

Jan 15, 2012 | 1998 Chevrolet Malibu

1 Answer

Temperature guage goes to high, but it doesn't appear that the van is overheating (no steam/fluid leaking) Radiator & thermostat were recently replaced. Guage will jump to high when idle, but...


FLUSH RADIATOR, HEATER CORE AND ENGINE BLOCK.ADD 50 / 50 ANTIFREEZE AND WATER ALSO REPLACE RADIATOR PRESSURE CAP.IF TEMPERATURE GAUGE STILL STAY HIGH THE ENGINE COOLANT TEMPERATURE SENSOR COULD BE FAULTY.

Aug 21, 2011 | 1996 Ford Econoline

3 Answers

1996 dodge ram. Vehicle runs hot. I have replaced water pump, thermostat, coolant temperture switch , clutch fan. checked radiator for flowing properly also had block tested for blown head gasket.


Hello there"
sounds like you have done a lot with this there is a few things that you can do to ensue every thing is running right.
first if you can get a handheld thermal gun and check the temperature at the temp sensor on the radiator or block then see what it reads compared to the guage to ensure the guage is correct.
next check the temperature at both the top and the bottom of the radiatoer if there is a big difference in temps the radiator is partially blocked a radiator will increase 30 to 100 degrees if the radiator is 20 percent blocked.. also check to ensure that the radiator hoses are not collapsing.
Now ensure that you are not gettin air in the system by way of the water pump gasket or by loose hoses ok?
and finaly check to ensure that the heater core is not leaking and drawing air into the system or is clogged this will make a vehical give the overheating symptom also ok?
Let me know how this is going
Best regards mikle
An

Jul 07, 2010 | 1996 Dodge Ram

2 Answers

Ford mondeo mk3, intermitent dumping of water from cooing system,found crack in header tank, changed same,ran car at idle, temp guage at normal & heater blowing hot , took car for run , temp guage off...


You may have an air pocket in your system which some times happens.  One way to get rid of it is to take the upper hose off on the engine side,  fill your system with water until it runs out from your engine block, replace the hose, start your car turn you heater on and set to hi keep the radiator cap loose until the temp start to rise then close tight.  Once the air pocket had been remover you can drain some of the water from the radiator using the lower drain plug and add antifreeze.   

Mar 09, 2009 | 2001 Ford Taurus

1 Answer

Temp gauge fluctuation on 95 explorer


it is possible it might have a cracked or blown gasket head! simple trick check the oil to see if its milky colored if it is then its your head or head gasket if not let me know thanks josh........

Dec 15, 2008 | 1995 Ford Explorer

Not finding what you are looking for?
2000 Honda Accord Logo

Related Topics:

18 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Honda Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76649 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22219 Answers

Kevin Daniels

Level 3 Expert

1455 Answers

Are you a Honda Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...