Question about 2006 Chevrolet Aveo

1 Answer

When my aveo is in park or neutral it will rev up fine as soon as i put it in a gear it will not rev up and misses. help i have changed the plugs wires coil pack..

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Master
  • 395 Answers

Check for a vac leak

Posted on May 06, 2010

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
A 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
The service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My 1995 cutlass ciera idles fine and rev up fine in park or neutral but sputters in drive


This I think would be either of two things, it could be your fuel filter or your fuel pump, hope this helps

Apr 24, 2014 | 1995 Oldsmobile Cutlass Ciera

1 Answer

My 1995 jeep grand cherokee laredo 4.0 inline 6


Something mechanical, ignition, or fuel.
It can run rough under a load such as in gear and ok in neutral with no load. Have you checked the plugs and dist cap ?

Feb 11, 2014 | Jeep Grand Cherokee Cars & Trucks

1 Answer

I have a 1999 suburban with a 5.7 vortec the engine wont build rpm while moving,but revs freely in nuetral or park.If the computer senses movement in forward or reverse the engine misses such as a rev...


The computer can't sense movement. An engine with worn spark plugs or bad coils can run perfectly fine at idle and begin misfire the second you put it into gear or under loads. Plugs/coils misfire most when under load. Have you checked them?

Oct 18, 2017 | 1997 Chevrolet Suburban

1 Answer

Driving down the Interstate last week, just fine, suddenly it's like someone put the car in neutral. coasted to a stop, when i put in Park, there was a fine grinding, BUT car still wanted to roll down hill...


i would say the fine grinding was when you put it in park the output shaft was turning and the parking paw was trying to engage into park then the paw engaged into park but you say it rolled i am thinking that your problem is in the transfercase

Jan 11, 2010 | 1996 Jeep Cherokee

1 Answer

Miss fire and lean codes


i have lost my mobile

Apr 17, 2009 | 2004 Audi A4

3 Answers

Not moving in any gear


Have you checked the High-Low ratio lever.  Half-way between High and Low is a Neutral, so no drive to any axle even if a gear in the main box is selected.
Try locking the differential.  If this gives you drive, then it might be a final drive (half-shaft) failure.

Jan 02, 2009 | Land Rover Discovery Cars & Trucks

1 Answer

Cant find reverse on Aveo


there should be a relase that you pull up then from n push left then up

Nov 27, 2008 | 2004 Chevrolet Aveo

Not finding what you are looking for?
2006 Chevrolet Aveo Logo

Related Topics:

125 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Chevrolet Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

79186 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22326 Answers

Ronny Bennett Sr.
Ronny Bennett Sr.

Level 3 Expert

6927 Answers

Are you a Chevrolet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...