Question about 1998 Lincoln Town Car

2 Answers

None of my turn signals work - 1998 Lincoln Town Car

Posted by on

2 Answers

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

The left front turn light on my 2002 honda civic does not work. I replaced the light and tracked the cables to be sure there isn't any break or shot. Any help would be appreciated

Posted on Mar 24, 2010

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Master
  • 645 Answers

The multi function switch in the steering column could be the problem. You have to take the cover off from aound the steering column to replace it.That's usually the problem. Otherwise the headlight module could be bad. That's not cheap.

Posted on Feb 07, 2010

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Runs but none of the lights or turn signals work


Sounds to me like you have one or more fuses that may need to be replaced.

Oct 09, 2015 | Cars & Trucks

1 Answer

Fuse for turn signal


The fuse for the signal lights controls both lights. If the fuse is blown none of the signal lights will work. If the left front/rear signal is not working or is flashing fast suspect a defective bulb

Jul 10, 2015 | 2008 Ford Focus

1 Answer

None of my gauges or turn signals work


look at where the electrical center connector goes thru the firewall see it it's loose.

Jul 04, 2014 | 2002 Chrysler Town & Country

1 Answer

None of the blinkers work on my 1996 dodge stratus, all bulbs are good as the park lights and flashers work. I have three dead ports in fusebox under hood.


Guessed it's a V6. Trying to sort this out. If setting the headlamp switch to PARK turns on the park filaments of the front park/turn signal lamp and the tail filaments of the rear tail/stop lamps and the separate tail lamps, the park light circuit is good. If 20A fuse 6 in the power distribution center is OK, the combination flasher in the multifunction switch is receiving power. Power is directed to the turn signal lamps by operation of the turn signal/hazard warning switch. If the turn signals are not flashing, the combination switch may have failed or the turn signal flasher part of the combination flasher may have failed. Finally, the hazard warning switch causes the turn signal elements of the front combination park/turn signal lamps and the rear turn lamps to flash.

Sep 14, 2012 | 1996 Dodge Stratus

1 Answer

Rear brakelights and turn signals do not work


The turn signal and brake lights are controlled by the turn signal switch.
You did not mention parking lights so I will assume they work.

Could be a faulty turn signal switch or a wiring problem between the dash and the rear of the van.
Do the hazard flashers work on all four corners ?

Jun 27, 2012 | Ford Windstar Cars & Trucks

1 Answer

None of my turn signals work on my 1996. My fuse is not blown and all my lights are brand new


Did you try cleaning out any corrossion that might be in the light sockets

Mar 22, 2012 | Mazda Cars & Trucks

1 Answer

How to fix the signals


first check signal lights fuses if none of signal lights work.if fuse okay,check for burn out bulbs.if all is good turn signal switch is bad or you have loose wire to signal switch if your turn signal lights work some times.

Nov 26, 2011 | 1985 Mercedes-Benz 190

1 Answer

My rear turn signal was not working. I changed the bulb and tried again and this time none of my signals are working, nor my hazard lights. I changed the fuses inside the car but that did not work.


Last thing to try before trouble shooting the wires for a short is the flasher unit. Usually it is located on or near the fuse box and is normally round and silver about 1" in diameter. If that doesn't work, none of the turn signals or flashers will work. You you had flashers but not turn signals I would say look at the switch on the steering column but you have nothing which points to the flasher control.

Feb 17, 2011 | 2004 Chevrolet Cavalier

2 Answers

Turn signals not working


If not frt or rear try emergency flashers. Work? Trun signal switch.

Sep 17, 2009 | 2006 Ford Focus

1 Answer

My turn signals wont work right


replace the turn signal switch. or the turn signal assembly in the steering column

Mar 08, 2009 | 1996 Lincoln Continental

Not finding what you are looking for?

Open Questions:

0 Answers

98 Lincoln TC,Cold starts fine ,runs good until warm, then shuts off. No codes,Cranks ok, have spark, PATS ok. No fuel pressure, cant hear fuel pump prime,New Fuel relay. jumped fuel pump - works. I do not hear fuel pump prime up, do not have fuel gauge, but pressing on valve in fuel rail- no pressurized fuel. Fuel regulator seems ok, not leaking / vacuum line dry as a bone. If I let it set for 15 min , it will start up again, but for a few minutes then dies out. If I let it set overnight it starts up perfectly and runs until operating temp is reached then stalls/stumbles, and shuts down. Vacuum is good while cranking, even with no start, Checked Inertia switch in trunk, it is not tripped. I have seen Ford TSB summaries' that mention issues like this , but I am not able to see to description. A point to add, the MAF sensor was cleaned, then I decided to replace it and did not make a difference. I do not have any stored codes, and the PATS is working fine, typical 2 second flash from and once key is inserted a 3 second steady light, then disappears. I have seen the TSB mentioning C103 Connector, it looks fine, I swapped out fuel pump relay with ac relay, still no difference.mention of wires around battery, do not know where to start. in dash service engine light and odometer is normal, seen other posts the say they only have lines, but mine is ok. the start of all of this , I washed engine with regular garden hose, ( not using pressure washer).also in the mean time, rear window defroster stopped working as well, can not say for same reason, but a mention.My problem started after washing engine. this is one of four Panther platform vehicles I owned with exact 4.6l w code engine, which I rinced down before. The only sensor I can think of is Oil pressure , or a corroded wire

Feb 27, 2017 | 1998 Lincoln Town Car

See all 1998 Lincoln Town Car Questions

1998 Lincoln Town Car Logo

82 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Lincoln Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75197 Answers

fordexpert

Level 3 Expert

5481 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22095 Answers

Are you a Lincoln Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...