Question about 2003 Ford Expedition

Open Question

My 2003 Ford Expedition Eddie Bauer CD-6 Radio...I get CD Error messages when i try to play CD's now is there a fix?

Posted by on

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

2003 Eddie Bauer Ford Expedition 5.4l just made loud pop sound under hood and is now running very badly, Do you think the engine blew??


a spark plug may have stripped out and popped out of the cylinder head. Ford dealers are making lots of money fixing this common problem.

Jun 15, 2011 | 2003 Ford Expedition

1 Answer

2003 ford expedition, eddie bauer, cd player has stopped working. I took the cd player out. Can I just replace the cd player instead of replacing the whole radio unit? I can't seem to find anywhere to...


Unfortunately not. The first thing I would try to do is get the cd player fixed by an audio store in your area. If it cannot be fixed, you will have to replace your radio unit. Let me throw this at you. I have invested in a whole new sound system in my vehical. I am not saying that all of your speakers need to be replaced, but an aftermarket stereo unit is more fuctional and stylish than than your stock stereo unit. Hope this helps! Please rate 4 thumbs up!

Apr 18, 2011 | 2003 Ford Expedition

1 Answer

2003 ford expedition, 6-disc cd player, several cd's in player, getting a cd error message. won't eject or play.


try disconecting te battery that way the cd player would reset itself and probably eject the extra cd...

Feb 11, 2010 | 2003 Ford Expedition

2 Answers

Ford Expedition 2003 6 CD changer contianing 6CD's says CD error


Try unhooking the battery for 5 minutes to reset the stereo

Feb 25, 2009 | 2003 Ford Expedition

1 Answer

Radio does not work but cd does


Mine had a similar problem (radio/tape casette days a 2 decades ago) Had to return the radio 3 times till they finally fixed it correctly. It was a problem internal to the radio. Sounds like you may have a compnent loose & not soldered well to the PC board. Or maybe it's a bad component & got fried. (output transistors ?)

Nov 18, 2008 | 2003 Ford Expedition

Not finding what you are looking for?
2003 Ford Expedition Logo

Related Topics:

880 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Ford Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75077 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22095 Answers

fordexpert

Level 3 Expert

5471 Answers

Are you a Ford Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...