Question about Cars & Trucks

Open Question

Fault loop impedance on consumer mains. supply auth.11kv propective fault current. 35mm xlpe single core mains @ 230volts. 40m long temp in cieling 40 degrees. Thanks Rob W

Posted by on

Ad

2 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
A 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
The service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad
  • 280 Answers

SOURCE: ext temp is reading wrong external temps on dash

Sounds like the sensor is playing up, your local dealer should be able to assist.

Posted on Feb 14, 2011

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

Temp wont go above 150


No, it probably won't ... unless North Korea starts a nuclear war, in which case we could ALL MELT (or burn up)!

May 15, 2017 | Cars & Trucks

1 Answer

I usually pump 80m head. Now the pump only pushes to 40m head and pump case is to hot to touch


Pumping Water Uphill [Archive] - The Garage Journal Board

www.garagejournal.com > ... > The Garage > General Garage Discussion

Jan 16, 2012 - 27 posts - ‎17 authors
So you are wanting to push water thru 2500' of pipe and gain ~100' of .... My well is ~230' but the water is only about 40' down the casing and .

Nov 19, 2015 | Cars & Trucks

1 Answer

Fault code: BARO.


donde esta el termostato

Nov 13, 2013 | Cars & Trucks

2 Answers

I have a 94 lexus that is blowing no heat.I have changed the thermostat,removed the control valve,changed the raditor fluid,bleeded the cooling system.But still have no heat.checked the heater core by...


check the temp of the heater hoses going into and out of the heater core. they should be the same temp. if not then the heater core may be clogged up.

Oct 31, 2010 | Lexus LS 400 Cars & Trucks

1 Answer

Temp gauge is not working, so Auto transmission won't shift to Overdrive (4th). Replaced a temp sending unit, but didn't fix it. There are other sending units next to the one I replaced, does one of those...


You would need to study the wiring diagram to answer your final question.

The temp sensor of a basic pre-computerised temp gauge mostly just has a single wire and when a gauge doesn't work it can be tested by grounding that wire which then should result in a full scale reading from the gauge. If it doesn't the supply, gauge or wiring is at fault.
If there is a full scale indication the sensor could be faulty or perhaps the engine is too cool.

When electronic engine management came along the temp gauge was increasingly driven by the computer from the main sensor and the single wire type was deleted.

Oct 17, 2017 | 1983 Toyota Pickup

2 Answers

I have a 2000 dodge durango


1. That was the wrong thermostat.
2. You're low on coolant.

Dec 23, 2009 | 2000 Dodge Durango

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

Related Topics:

15 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Cars & Trucks Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

78267 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22326 Answers

Thomas Perkins
Thomas Perkins

Level 3 Expert

14405 Answers

Are you a Car and Truck Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...