Question about Cars & Trucks

1 Answer

Bought a new small hi flo pump for my weed sprayer worked fine, cleaned it 3 weeks later it starts fine then stops five minutes starts again , stops. Next day same. Check power, it's fine

I put a new smaller pump on a smaller tank I had, same plug as my bigger tank and pump. It works perfect day 1. 3 weeks later starts and stops starts and stops. Put my original tank and pump on the trailer, works like a champ. It's not the wiring or power supply, must be a bad pump or pressure switch,

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Master:

    An expert who has achieved Level 3.

  • Master
  • 482 Answers

Seems as the PSI based switch maybe having issues inside the pump most likely

Posted on Apr 16, 2017

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

Why is battery draining ford 2002 Taurus SES


Remove negative cable from battery, connect a test light to negative terminal, opposite end off light to negative battery post. ( let sit for 3 to 5 minutes). Then start pulling fuses, when the light goes out that's your bad circuit. God-Bless! Its worth a try.

Oct 01, 2015 | 2002 Ford Taurus

1 Answer

Radio stops working after about five minutes . I turn it off and back on and it works for another five minutes . Over and over again.


My il did the same thing for a long time. I found a wrecked il in a junk yard and bought the amplifier in the trunk for $50. They are over a thousand at the dealer. Problem solved!! Ray

Nov 25, 2012 | 2000 BMW 7 Series

2 Answers

Vehicle: 1998 Nissan Pathfinder SE V6 3.3L Problem: Vehicle has been hesitating during acceleration and occassionally stalling. After stopping and restarting, vehicle has been extremely hesitant. The...


Hello,
When the MAF on most vehicles reach a point of preventing the engine from starting, you can usually just unplug it and the engine will start. If that doesn't work-
You may want to try having the O2 sensor, ( Oxygen sensor ), checked. It works with other components of the emission system and can cause similar symptoms as the MAF, including preventing the engine from starting.

Donnie

Feb 21, 2011 | 1998 Nissan Pathfinder

1 Answer

I have a 1999 Mercury Sable. The only problem I have had with the car is the serpentine belt. It started 3 months ago . . . the engine was overheating and the belt was shredding. I bought a belt...


is the a/c working ok??? shredding the belt may be cause by the a/c compressor problems. the "chunk" maybe not, but shredding tells me something does not spin when it should. I dont know why the mehanic put a new pump on that had a problem with the pulley, it should be smooth. anyhting that the belt runs should be smooth and east to turn, make sure that all of the grooves are clean, no remnants of the old belt.

Oct 20, 2009 | 1999 Mercury Sable

1 Answer

Engine oil light flickers despite new sender and car battery


HI, i would double check that sending unit for lose or bad connections. make sure the wires are in good condition. if everything checks out ok with the new sender, it could be that the oil pump is malfunctioning or, the oil pump screen is dirty or clogged.

May 20, 2009 | 2004 Saturn VUE

3 Answers

97 Chevy Lumina Completly Stops while driving


When it stops, does it have spark? (crank sensor)

Apr 10, 2009 | 1997 Chevrolet Lumina

1 Answer

My 1999 plymouth neon turns off


We had the same problem and got 2 different alternators ! Gee, found out it was not the alternator AT ALL, but the wire from the alternator TO THE BATTERY was shorting out. Check that on yours, and good luck!

Nov 25, 2008 | 1999 Plymouth Neon

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

Related Topics:

27 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Cars & Trucks Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75807 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22133 Answers

Randy Ohler

Level 3 Expert

14585 Answers

Are you a Car and Truck Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...