Question about Cars & Trucks

Open Question

The unit that drives the rake has gone lobsided. I fixed it but it went right back?

Posted by on


Add Your Answer

Uploading: 0%


Complete. Click "Add" to insert your video. Add



Related Questions:

1 Answer

Heater not blowing hot air

Hmm, sounds like your heating unit is gone. They are located behind the dash, usually behind the glove box. The heating unit is not an easy fix. Now If there is NO air at all, the actual blower unit is gone, also, not an easy fix, located also behind the dash, the common problem in the blower unit is the Copper Bushes. They wear down and no longer make contact with the blower motor, causing it to stop. Now for the heater unit, i will basically tell you this, take it to an Auto Electrician either way. I am one by trade, but can not help you over the internet to fix it as requires a lot of pulling your dash apart, i will save you the trouble and just take it to an expert to repair.

Jan 04, 2014 | Nissan Maxima Cars & Trucks

1 Answer

Brake light and battery lights are on in a 2006 nissan quest

This just happened to us. While driving the Brake and Battery light went on. These signs do point to the alternator not charging. Eventually car wouldnt accelerate. What happened is that our alternator belt fell off. 5 hours after being towed belt was changed and we drove off... turn on the a/c and loud squeal! Turn off a/c and its gone. Back at the shop were told the a/c unit seized somewhere causing the alternator belt to snap while we were driving down the highway (Apparently they share a pulley or something.. still gotta look that up as soon as we get back home) Both lights went on because the alternator wasnt charging. Cant turn on a/c for the rest of the trip or were stranded for hours again. Check ur belts, pullies, a/c unit and test alternator.. hope this helps u guys

Jun 23, 2012 | 2006 Nissan Quest

1 Answer

Just purchased '97 Grand Prix for my son to "get around" in-the gauge indicated just under 1/2 tank of gas so we went to fill it up & after 5 gal. we realized the gauge wasn't moving! Nervous enough...

This could be the instrument cluster or more likely the sending unit has gone bad. The sending unit is located in the tank and is part of the fuel pump assembly. It is a fairy intensive job. A normal shop will charge around 600-700 dollars to fix this. It may be easier to reset the mileage counter every time you fill up and then always fill up before the 250 mile marker. I hope this helps!

Oct 06, 2010 | 1997 Pontiac Grand Prix

1 Answer

01' A/T tiburon won't back up, it will drive but not reverse.

its a operating solonoid and its inside the gearbox on the control panel ,but the parts are not sold by the dealer only an exchange gearbox complete ,the only parts sold by the dealer are some of the rubber hoses .

Mar 15, 2010 | 2001 Hyundai Tiburon

3 Answers

2003 Ford Focus ZX5 Engine Vibration

if the power steering pump is not circulating than you should check vac lines first..if thats not the prob. replace pump. as for the engine vibration could be as simple as a misfire..

Nov 29, 2009 | Ford Focus Cars & Trucks

1 Answer

Truck rides lobsided cant shut load leveler system off

its one sensor attached to the rear axel from axel to frame. if its lopsided it is not the sensor but a problem at an individual air bag.

Aug 14, 2009 | 2000 Ford Expedition

1 Answer

Volvo V70 Throttle Buddy GONE!

buy a new throttle body

Jun 18, 2009 | 2001 Volvo S60

1 Answer

The master cylinder brake lines broke before the proportion valve

Obviously you have a bunch of badly rusted lines. Better they failed while you were working on them rather than driving down the road! Carefully inspect the remainder of the lines and if in similar condition to the ones that failed, you need to replace them. When finished and system is tight, then bleed out system. (check it twice to ensure all air is gone.)

Mar 19, 2009 | 1988 Chevrolet Caprice

1 Answer

4 wheel drive not engaging 1986 4 runner IFS

The self locking hubs (or automatic hubs) are actuated by vacuum. The vacuum line is usually on the driver's side of the differential, towards the front of the vehicle on Toys. You might want to check it out and see if it's cracked, broken, or gone.

Jan 05, 2009 | 1986 Toyota 4Runner

1 Answer

Sporatic problem with Stereo and Stereo Display

I have had this problem intermittently since I purchased the vehicle in 2004... the dealer could not fix but showed me that there is a relay that you can pull and re-install. It's under the hood and must be done with the ignition and lights off. Pull the relay, wait 10 secs and re-install and pblm goes away. If you are standing in front of the vehicle there is a relay box on your right/vehicle left. The relay is located in the lower left-had corner of this box. Not a permanent fix, and in my experience the problem goes away when the vehicle is parked for an hour or so but if you have a long drive and want to use the radio, this 60-second fix is worth knowing...

Oct 25, 2008 | 2004 Dodge Durango

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

Related Topics:

12 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Cars & Trucks Experts


Level 3 Expert

77939 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22306 Answers

Thomas Perkins
Thomas Perkins

Level 3 Expert

14405 Answers

Are you a Car and Truck Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides