Question about Cars & Trucks

Open Question

Hi2014 531/70 has just stopped it was working first 10 mins later when I started it, it wont go back or forwards, the hydrolics do not work.I checked fuses in at the battery and they are ok any ideas

Posted by on

6 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

  • 1 Answer

SOURCE: laguna 2004 front electric windows and mirrors

had same problem with windows had a flat battery then prob started,need windows resetting close windows hold button closed for 5 secs should reset

Posted on Dec 28, 2008

  • 1114 Answers

SOURCE: Left rear brake light stopped working but bulb and fuses are OK.

take the bulb back out have someone sit in car apply brake get your self a circuit tester and check to see if this circuit is carrying efficient 12 volt current! some times in cold weather these bulbs get hot with long period of breaking and when released condensate and rust begins and you get what you have perhaps bad socket! this would be a ideal location to begin and probably end,

Posted on Jan 03, 2009

martin538
  • 117 Answers

SOURCE: brake lights wont work

Check the brake light switch which is located above the foot pedals on a metal bracket.

Posted on Apr 07, 2009

  • 2 Answers

SOURCE: 99 Ford Superduty Air Conditioner quits working after 10-15 min.

i have an f250 diesel. Same thing, shuts off after about 10 minutes and comes on when it feels like it. Its not the cycling switch. I checked the voltage at the compressor clutch and its 12v. I also, made a "new" ground for the compressor. The black wire at the compressor is ground. This didn't do anything, nor did checking the freon. It will also shut off if you have run it for a while, turn the HVAC selector to off and back on. Although it has power at the clutch (compressor) it didn't come back on.. this is weird.. i think. I was sitting there trying to figure it out and used my test like to "nudge" the clutch on the compressor.. gave it a little "push start" and it came on again.. seems it needs a new compressor? I will see what happens this weekend when i try that. Also, the pressure and contamination switches, are open circuits, that closed and predetermined settings, they are not tied into the ground of the compressor, but "looped" thru the circuit.

Posted on May 21, 2010

  • 4793 Answers

SOURCE: Toyota Corrolla Verso central locking has stopped

try resetting the alarm/locking system as per the book...

Posted on May 28, 2010

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

410 g loses all hydrolics and wont move after 10 min of opperation and will work after i shut it off for 5 or 10 min


check for correct oil level in the transmission
to much oil = frothing which= loss of pressure
shutting down allows the air to come out of the oil and so it works again

Jul 22, 2015 | Cars & Trucks

1 Answer

My car laguna 2000 modeel stop after 5-10 min run.and start working after 10 to 15 min wait.


Behind your harmonic balancer there is a cranshaft position sensor. When its getting hot its loosing calibration. Have that checked out.

Nov 18, 2013 | 2000 Renault Laguna Estate

1 Answer

2002 explorer RPM gauge drops below 500RPM when in idle/park. Then the vehicle dies. HELP


The cable needs to be replaced their is a spring in there and that's shot

Apr 25, 2017 | 2002 Ford Explorer

1 Answer

Saturn starting promblem.


Had same problem with 6cyl. merc.
Started fine cold but wouldn't start when turned off hot.
Replaced spark plugs & worn dist. cap .Problem solved.

Feb 23, 2012 | Cars & Trucks

2 Answers

Hi I own A 98 Chevy Malibu, my ignition locked n i had to put a new ignition switch in, well now my cars tellin me Something Theft Service. Im wonder what I need to do? Iv unhooked battery for hours ect...


You need to reset the theft system. To do this, try to start it. It should start and die. Then after it dies and the theft light is flashing, leave the key on for 10 minutes. After 10 min, the theft light should go out. After the theft light goes out, turn off the key. Count to 5, then restart it. Then it should work.

Nov 07, 2010 | 1998 Chevrolet Malibu

1 Answer

I have a 1999 buick regal ls dying.


Check the harmonic balancer

May 26, 2009 | 1999 Buick Regal

2 Answers

1991 supra


is it a stock alarm.

Jun 21, 2008 | 1991 Toyota Supra

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

Related Topics:

17 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Cars & Trucks Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75822 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22156 Answers

Randy Ohler

Level 3 Expert

14585 Answers

Are you a Car and Truck Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...