Question about Cars & Trucks

1 Answer

My 334g lost hyd for boom and travel. blade still works. the red ! light is on

Hyd is full .fuses are good

Posted by on

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 11 Answers

Check for leaks. You might have blown a hydro seal

Posted on Nov 26, 2014

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Yanmar b15 excavator Boom and arm will not operate. everything else works fine. HELP.


Is there an interlock on the boom that wont allow it to operate if the front blade is not set? There could be an issue with hydraulic fluid, pump or PTO.

Feb 08, 2017 | Cars & Trucks

1 Answer

Right track no power boom no down pressure acc blade moves when traveling


Hi Rodney:
Sounds like an excavator with a bad pump.
Time to call a service technician (mechanic) who knows the machine.

Jun 30, 2015 | Cars & Trucks

1 Answer

Find fuse for alternator on a 2004 suzuki Xl7


XL-7 or XL7 , the 2 cars are not the same.
use the full name of car when posting. or i can not answer ever.

no posted symptoms, why do that to pro helpers?
make it do the Easter egg hunts.

my wild guess, is you removed parts with out pulling the neg lug
on battery? first? and boom !

or alt, is dead, and are just guessing fuse. ?
if the head lights work its not a fuse.

what works and what does not.
post that and we can answer. x10 better.

Mar 07, 2015 | Suzuki XL7 Cars & Trucks

1 Answer

My mini excavator 334 lost hyds to boom and tracks. blade still goes up and down .the red ! light is on


could be a bad solenoid find out which on works that solenoid , make sure you are getting power to it could also be fused ck that first , cannot be to much to fix ,get a manual of it to ck the solenoid position

Nov 25, 2014 | Mini Cars & Trucks

1 Answer

What type lubricant is used in jcb js200l escavator.


where in motor ?hyd fluid? grease in bucket and boom arms?

Sep 27, 2014 | Cars & Trucks

1 Answer

Replace cylinder in bottom boom on hiranger bucket truck


ive heard of folks doing it without a crane but i would not try it , alignment is too critical with getting guides and stops back in and with nothing to move boom that would be too difficult

anyways: suspend boom end with double straps from crane , disconnect hydraulic/electric swivels/plugs at truck end lift end of boom slightly with boom all the way extended straight out , remove acess panel (both sides) at jct of upper/lower boom section . remove C clip one side drive out pin oppisite side (wiggle boom to clear pin) locate stops in lower section boom end unbolt , slowly pull upper boom with crane away take care of hydraulic lines and electric wires set on floor on wood cribbing , locate bottom of cylinder truck end find C clip and pin Might be behind a trim cover that might need to be remove drive out pin also remove bottom cylinder hyd hose connect crane to cylinder end move out a foot or so remove top cyliinder hydraulic hose then carefully slide out cylinider with crane , Note if your valves are not tight and new oil will leak back and cause boom base to sag when you unhook hydraulic hoses , your gonna need to block this up with wood cribbing just in case

reverse removal process to install new one , also i would not just install a new seal (you can) with out having cylinder recromed I'll bet it's rusty thats what tears the seals up
and allways replace entire oil volume in hydraulics your old seal is in old oil not good for the new one

Apr 26, 2014 | 1985 Chevrolet Chevy

1 Answer

2003 ford taurus installed aftermarket cd player in my car and accidentally grounded the poet wire out and now I have no power windows, no wiper blades, no radio, no speedometer, odometer, or hazzard...


dont b a **** fool and cut wires under your dash for some boom booms in your car buy the connecting harness they sell theres one for every make and model out there solves guessing and saves headaches... dont be a ******* buy the right parts

Jul 14, 2012 | 2000 Ford Taurus

1 Answer

Temperature light is flashing red, coolant is


fan relay is under the frame on the left by the fans. but most likely the fans themselves have gone bad check the fuse panel on top of the battery see if it is burned or blown fuse this is caused by the fans going from stop to high speed to many times. you will flat 40 or 50 amp flat blade fuse and both fans sorry for bad news

Sep 01, 2009 | 2001 Volkswagen Beetle

3 Answers

Fan blades not turning - the main cooling fan radiator


electic fan relay or coolant temp sensor will be ur problem if its not a fuse

Jun 28, 2009 | 1996 Mercury Grand Marquis

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

Related Topics:

70 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Cars & Trucks Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75077 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22095 Answers

Randy Ohler

Level 3 Expert

14585 Answers

Are you a Car and Truck Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...