Question about 2004 Chevrolet TrailBlazer

1 Answer

Driving down the road and my front A/C just stopped working! Tried on all 5 speeds and got nothing! I replaced the resistor 3 weeks ago when this happened and I have checked all my fuses. Help?

Posted by on

  • r_c_turner Jun 22, 2009

    When I have the vehicle running and pop the hood I can hear a clicking noise when someone turns on the A/C inside. Is this the ac clutch?

×

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Sergeant:

    An expert that hasĀ over 500 points.

    Champion:

    An expert who has answered 200 questions.

  • Expert
  • 208 Answers

Make sure when you turn on the ac the ac clutch is ingaging if not take it to a ac repair machanic to have it leak tested and recharged.

Posted on Jun 21, 2009

  • jrnbudd Jun 22, 2009

    visually inspect the clutch to see if it engadged when the switch is turned on if so it will compressand function if not you most likely have a loss of refrigerant

×

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have a 1995 Geo Metro five speed manual. I was driving down a two lane road when all of the sudden the car jerked then the engine died. I tried to restart it but get nothing when I turn the ignition


It could be you've lost the electrical ground connection to the engine. Follow the large cable from the negative post of the battery to where it bolts onto the engine and check if it's loose. If it's not you may have a bigger problem.

I would like to be optimistic, and I hope I'm wrong, but what you describe sound like the engine has seized. You can check by putting a socket wrench on the big bolt in the center of the main pulley at the front of the engine at the bottom. I suggest using a long-handled "break-over bar". Make sure the transmission is in neutral and try to turn it by pulling the handle towards the front of the car. It normally takes some muscle to move it, but if you give it all you've got and it doesn't budge, something's seized up. If it moves but still won't start, I'm all out of guesses.

If it won't move, the next step, if you choose to go further, is to take the timing belt cover off, remove the timing belt, and try turning the camshaft and crankshaft to see which one's frozen.

Mar 31, 2014 | 1995 Geo Metro

1 Answer

1998 Pontiac Grand Prix GT - Blower Motor will not blow in the lower speeds, High Speed (5) only. Resistor has been replaced 3 times in the last twenty four hours, blower motor has been replaced twice in...


Your ignition switch is bogus. High speed runs directly off the speed control but the lower speeds go thru the ignition switch. Do not know why but that is the way it is!!!!!!!!
Replace the ignition switch and you will be back in business.

Jun 20, 2017 | 1998 Pontiac Grand Prix

1 Answer

The HVAC blower fan on my 2001 Pontiac Aztec stopped working on settings 1-3 several weeks ago. Last week it stopped working at setting 4 and today it stopped working all together. What is the most likely...


the blower not working on settings 1-3 is the blower motor resistor. this limits the power provided to the blower motor itself to change the speed. at setting 4 it is getting full power. since it quit on 4 also, i would still say the resistor needs to be replaced first, then see if the blower comes back. you may also need a blower motor. if you have a voltmeter you can just turn the switch to 4 and see if the motor is still getting 12 volts. if it is and doesn't run, it needs a blower motor too. if it's not, then its just the resistor

Feb 24, 2010 | 2001 Pontiac Aztek

1 Answer

Engine stopped running while driving.


Had same problem last week, just fixed by local Saab Centre. They replace the CKP Sensor and problem gone.

Feb 15, 2010 | 1999 Saab 9-5

1 Answer

Car shaking and pop nosie from passenger side wheel


Why drive side bearing could be a bad other.balance yes, tie rod could be bad.

Mar 16, 2017 | 1996 Ford Windstar

2 Answers

My 2000 Ford Windstar LX is randomly losing all power & shutting down for 2-5 seconds while driving. Everything stops working ( like theres no battery in the car ), then it comes back and starts right...


If you just had your battery replaced recently before that, Either your positive or negitive terminal is probably loose and needs tightened. It may get jarred around, and do that shutdown your 2-3 times, until something jars it to a better connecting position.

Oct 10, 2009 | 2000 Ford Windstar

1 Answer

2001 Chevy Blazer blower motor not working


It keeps burning out blower resistors because of the blower motor drawing to much amperage so you will need to replace the resistor and blower motor

Jun 27, 2009 | 1988 Chrysler Fifth Avenue

1 Answer

2000 grand am se blower


It could be the actual switch maybe???

May 05, 2017 | 2000 Pontiac Grand Am GT

Not finding what you are looking for?
2004 Chevrolet TrailBlazer Logo

Related Topics:

128 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Chevrolet Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76132 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22156 Answers

Jeff Turcotte
Jeff Turcotte

Level 3 Expert

8273 Answers

Are you a Chevrolet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...