Question about Oldsmobile Alero

1 Answer

2003 alero 2.2 rpm jump at 60 to75 mph

Dosent do all the time

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Habit-Forming:

    Visited the website for 3 consecutive days.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

  • Contributor
  • 18 Answers

Hello. It seems you have an intermittent vacuum leak at high engine rpm's.

Posted on Apr 02, 2014

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

What is causing my truck to surge when it is in od


not uncommon for it to jump out of overdrive at that speed tire pressure weight in truck incline in road dirty air filter how is it at 60 mph? no problems

Feb 20, 2015 | 2004 GMC Canyon

1 Answer

I have nissan altima 2005 car, when I drive it at 60 to 75 mph the rpm stays in between 2.4 to 3 but when my frn drives my car rpm is 3 to 4 for same speed 60 to 75 mph, how Can Rpm vary for each...


Shear coincidence. You have a transmission problem. Doing 60 MPH your RPM's should be around 2000, Usually a little less. One of you has a heavier foot than the other.

May 12, 2014 | Cars & Trucks

1 Answer

Lost overdrive 2003 taurus 3.0 dohc runs 2100 rpm


A failed transmission causes this.

Sep 04, 2013 | Cars & Trucks

1 Answer

1999 oldsmobile alero missfire past 60 mph


do you have any code,bad spark plugs,fuel filter,air filter,coils could be too.

Feb 21, 2013 | 1999 Oldsmobile Alero

1 Answer

Grinding noise over 30 mph


you would have to find out where the speedomator wire/cable
connects
heres some idea

there is a gear at the end of a speedomator cable

try this 1st hit me back if this dosent work

Nov 01, 2012 | Mazda MX-5 Miata Cars & Trucks

1 Answer

Shifting/RPM problems


check tranny fluid. if tranny fluid checks good then buy a bottle of "lucas transmission additive". this is the best on market. you can buy at atuozone, oreillys or napa. the transmission fluid can only be checked while engine is warm and running in park. another stupid question. when you back up does the car make a funny squeaking nosie? if so then your u-joints are the culprit.

Feb 02, 2010 | 2003 Oldsmobile Alero

1 Answer

VW jetta 2003


speed sensor may be faulty! & interfeering with the cruise control

Aug 15, 2009 | 1999 Volkswagen Jetta

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

Related Topics:

50 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Oldsmobile Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76051 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22156 Answers

Jeff Turcotte
Jeff Turcotte

Level 3 Expert

8265 Answers

Are you an Oldsmobile Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...