Question about 2004 Mazda 6

Open Question

Will not turn over was running fine - 2004 Mazda 6

Posted by Anonymous on

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Starts fine runs fine. After turned off, will not start. Wait or try again and it starts. What's wrong?


Car will sometimes not start after warm. - CarGurus

www.cargurus.com > Questions > Pontiac > Grand Prix

CarGurusJan 2, 2013 - When i start my car, for the first time during the day- I have no problem.... When I go somewhere and shut it off, sometimes it won't resatrt. ... I have to keep my foot on the gas and rev it up to keep it running- then it's fine. .... When your carstarts fine cold, then fails to restart while warm, it is usually a coolant ...

Blazer has to be jumped, then i shut it off and won't start.

www.cargurus.com > Questions > Chevrolet > Blazer

CarGurusDec 21, 2013 - I jumped it and it ran fine, but as soon as I turned it off I couldn't start it again. No clicking just like the battery is drained. ... Then run the car for ten minutes and shut it off and if does not start, replace the battery. ... Blazer starts fine first time but after shutting off,has hard time starting-takes up to 10 key turns or ...

Engine Performance Problems Due to Crankshaft Position ...

repairpal.com > Problems > Mercedes-Benz > ML320
"Crank no Start" Due to Failed Crankshaft Position Sensor on Mercedes-Benz ML320... It usually ocurs after I've turned the car off and try to restart after about 15 minutes. I typically allow it to ... fine. Stalling and starting problems intermittent at first, but now more frequent. ... Car runs fine then without out warning it won't start.

Jan 05, 2016 | Cars & Trucks

1 Answer

Intrepid turns off


Sounds like the ac compressor is seized up.
I would unplug the compressor clutch and see if it still stalls.

Jul 23, 2013 | 1999 Dodge Intrepid

1 Answer

1990 Volkswagon Jetta won't turn back on after long drive.


Then you have a start up problem and it reside with the cold start valve,The cold start valve operates even if the vehicle is warmed up,the cold start valve can be plugged up,or even have a bad connection,The cold start valve operates by a thermotime switch.This switch located on the near bottom of the radiator may have gone bad or disconnected,Here is the easy cost effective route, replace them both,it will cost more to trouble shoot it than just replace it.

Aug 07, 2012 | 1990 Volkswagen Jetta

2 Answers

Just turns off on it's own, Wait 60 sec. restart press pedel it dies.


This engine is electronically controlled so the first thing that must be done here is to have the systems control computer tested for fault codes and then do the proper diagnostics based on those codes.

Jun 07, 2012 | 1995 Plymouth Voyager

2 Answers

Samurai runs fine till tou turn on anything


need to make sure the altanatator is working right. might be shorting out while idling ive heard of it before does it do it more when u turn the ac on

Oct 30, 2009 | 1987 Suzuki Samurai

1 Answer

1990 vette runs fine after 15-20 min won't start then wait 20 -min runs fine again until i shut it off


I had the same problem. Turns out,( and I didn't believe it when I was told) but, my problem turned out to be cheap (inferiour) plugs and wired. I was reccomended to use NKG plugs and Borg-Warner wires.

May 31, 2009 | 1990 Chevrolet Corvette

1 Answer

All warning lights flashing on dash of chevy trailblazer 2003. Runs fine all gagues go dark like truck is turned off but runs fine


All warning lights flashing on dash of my 2002 chevy trailblazer. Runs fine all gagues go dark and turn back on every now and then. Also the gagues all go to the right or stick half way like I am idling at 5000 and going at a speed of 60mph when I am sitting still. I am thinking it has something to do with my computer because the rest of the truck is working just fine.

May 18, 2009 | 2002 Chevrolet TrailBlazer

1 Answer

Car runs fine till it is turned off


two things come to mind....
1- a electrical component may be heat sensitive and not function after turn off heat soak
2- your fuel pump check valve isn't holding fuel pressure in the fuel loop 
Next time check for spark...if thers's spark it's a fuel problem

Mar 24, 2009 | 1997 Oldsmobile Achieva

Not finding what you are looking for?
2004 Mazda 6 Logo

Related Topics:

12 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Mazda Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75197 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22095 Answers

Jeff Turcotte
Jeff Turcotte

Level 3 Expert

7782 Answers

Are you a Mazda Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...