Question about Audi Cars & Trucks

1 Answer

Starts runs won't accelerate - Audi Cars & Trucks

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 2 times.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 18 Answers

Hi Andrea
If your mil light is on,This is a picture of an engine on the dashboard,Then you need a diagnostics scan of your car,But most common fault for this is maf sensor or air leak.

Posted on Nov 27, 2013

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

12 VOLT YAMAHA RAPTOR 700 WON'T RUN, REPLACED ACCELERATOR PEDAL AND GEAR SHIFT, THE INDICATOR LIGHTS LIGHT UP BUT WON' RUN


is there enough power in battery to actually start it, or maybe batt terminals are gunked up and need a clean.

Oct 21, 2016 | Yamaha Cars & Trucks

1 Answer

Hello? Emission problem 1994 crown vic here...


I owned one of these. There is a groove under the butterfly horn of the throttle. There are 8 bolts and a $10 gasket. Often the EGR passage is clogged and it throws off the calibrations and when you clean this groove the engine will run much better.

Jul 21, 2014 | 1994 Ford Crown Victoria

1 Answer

1997 geo prizm won't stay running sputters and dies upon acceleration


, like it ain't gettin fuel; probabley a fuel pump or fuel injecter, fuel filter, something along those lines. Start with the filter its cheapest

Jan 13, 2013 | 1997 Geo Prizm

1 Answer

Car starts but won't idle until I accelerate


has base idle speed and kurb idle speed. allows engine to close throttle opening when shutting down to stop pre-ignition or engine running on

Nov 14, 2012 | 1988 Chevrolet Camaro

1 Answer

Car won't start. Sounds like the engine flooded. Not the starter. Also loses power going uphill and when accelerating.


Check Engine Light flashing when accelerating ,severe engine misfire . Something in the ignition system is breaking down under a load . If the starter engages an spins the engine when you turn the key to start an it doesn't start an run , it has no spark or fuel pressure . If you don't know this or how to diagnose .suggest you take your vehicle to a qualified repair shop . Pull two plug wires off the top of the same coil an crank the engine , if you do not see a spark jump from one coil tower to the other you have an ignition system problem . ignition module or crankshaft position sensor


Flashing check engine light CarMD

Nov 16, 2017 | 2000 Pontiac Bonneville

1 Answer

2000 Dodge Durango 5.2L V8 starts but won't run


By run - do you mean it dies when you put it in gear? Or that it just bogs down when you attempt to accelerate or drive away?
..
A plugged Catalytic converter will cause this. So will a Bad MAP or MAS (Mas Air ) sensor. So will a bad TPS (Throttle Position) sensor.
....
Need more input to answer more precisely.

Jul 25, 2012 | 2001 Dodge Durango

1 Answer

Just purchased 2000 Buick LeSabre. 56,000 miles, sporadic trouble starting--sometimes starts first try, other times will crank and won't start and have to slightly depress the accelerator and then will...


If it runs rough all the time, could be a bad coil pack/wires. If just starting and hesitates on acceleration, I would suspect the throttle position sensor.

Jun 10, 2011 | Buick LeSabre Cars & Trucks

2 Answers

2000 Ford Crown Victoria


when you hold the accelerator does the vehicle stay running? if so the problem is in ithe IAC idle air control motor, take a small screw driver and using the handle tap the iac motor and usualy the motor will kick in and the vehicle will run fine then if the problem is rectified replace the IAC

Nov 24, 2008 | 2000 Ford Crown Victoria

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

Related Topics:

14 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Audi Experts

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22219 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76691 Answers

Thomas Perkins
Thomas Perkins

Level 3 Expert

14381 Answers

Are you an Audi Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...