Question about Mercedes-Benz S-Class

1 Answer

No start after drive,several relays changed,blowing fuse #16

4 months and still looking..1995 S320- 113K miles-It will start and any or all times it will not even click to start.New ignition, battery, neutral lockout relay,another relay and now fuse blowing on #16..cigar lighter, glove box,and security alarm relay. The problem is driving me crazy...Any help?

Posted by on

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 2 times.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 14 Answers

You have a short. maybe in your alarm unit itself try to locate the control box for the alarm and unplug the starter kill relay and bypass it then try starting the car.

Posted on Jan 05, 2010

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

Code p0161 p0141 change the 02 sensor but still th light comes on.


Not likely both sensors fail same time look for a fuse or relay that has failed!

Reset codes and see if error returns if so and fuse is good check relay circuit.

Hope this helps?
26150637-emweptctsl5vxsoydbirzle5-2-0.jpg

Apr 03, 2016 | 2003 Jeep Liberty

1 Answer

I have a 1997 Audi A4 ( 1.6 gasoline enigne). My fuel fuse keeps blowing after having driven anything between 3-7 kilometers. If I remember to reduse my RPM (to and idle throttle RPM) by applying the...


check to ensure that the fuse you are using is adequate for the current draw of the fuel pump. Place an ammeter in the power line to the fuel pump and read the amps drawn then rev it up and see if the current increases. Check the alternator for correct charge rate .

Aug 15, 2013 | 1997 Audi A4

1 Answer

Location of fuel pump relay switch in 1992 olds silloutte 3800


It is under the Hood, in the Fuse Box. Go to this web site and put in your information and you will see the diagram

www.bbbind.com

Apr 15, 2013 | 1992 Oldsmobile Silhouette

1 Answer

Keeps blowing fuel pump fuse on my 2001 dodge van 5.2 after driving a few miles


These trucks are bad to chaff wires.if it runs 15 -20 min. in park but blows the fuse within a few miles of driving you almost definitely have a wire shorting out. this can be tedious to find. good luck

Nov 10, 2011 | 2001 Dodge Ram 2500 Truck

1 Answer

Location of this mystery relay fan switch.


Look at the left (driverside) framerail near the radiator support. You can get to it from underneath, it has two small sheet metal screws holding it to the inner framerail. The framerail acts as a heatsink.

Sep 03, 2009 | 1996 Chrysler Town & Country

1 Answer

1995 Camry LE V6 fuel pump problem


Because the fuse is missing and hard to find I would look to see if someone by-passed the fuse and that be the problem. It should be fused.

Aug 03, 2009 | 1995 Toyota Camry

1 Answer

1992 Chrysler LeBaron 3.0 L. V6 Engine runs beautifully but after 16-20 miles highway driving engine stalls as if flooded, or as if fuel is cut-off. After sitting for a few minutes, will start and run...


the owner probably rerouted the fuel line because like my 92 chrysler lebaron v6 3.0 the fuel lines keep seeming to come off and the clamps always break. I have replaced the clamps 5 times in a month and replaced filters 2 times in 2 months. The only thing i could think of is that your fuel is being cut off possibly because there is no filter to clean all the junk out. Try putting a fuel filter on and see if that will work

Aug 02, 2008 | 1995 Chrysler LeBaron

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

Related Topics:

359 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Mercedes-Benz Experts

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22114 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75797 Answers

Michael Contreras
Michael Contreras

Level 2 Expert

166 Answers

Are you a Mercedes-Benz Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...