Question about 2000 Alfa Romeo 156

1 Answer

My windscreen wipers are not working on slow and intermittent but are working on fast alpha romeo 156 year 2000. Hi - i have exactly the same problem. Did you fix this?

Posted by on

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

It proberly is the wiper lever,,,,

Posted on Apr 14, 2009

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

What is the symtomps for a faulty lamda sensor alpha 156


Sounds like it's a possible cause. They're pretty easy to replace

May 26, 2014 | 2000 Alfa Romeo 156

2 Answers

My 156 sportswagon is burning fuel badly i put 2 gallons in and only got 31 miles for this i can hear an air leak coming from top of engine would this be a likley cause for such poor fuel consumption it's...


an air leak would weaken the mix of fuel to air so giving you better fuel efficiency but a poor power output.
was my last answer not to your liking, re **** fuel consumption on all fiat/alpha cars.but it is true, ask any owner........14.7 average mpg.......£205 road tax.....(tax it for a year and quadruple its value...)

Jun 14, 2010 | 2000 Alfa Romeo 156

1 Answer

Windscreen wipers only work on fast not onnormal or int


Hi most likely the switch that operates the wipers is broke and not the wipers motor.

Get it tested before replacing it, but most often alfa's have so many electrical problems it's difficult to say.
Regards
Dan

Feb 28, 2010 | 2000 Alfa Romeo 156

1 Answer

My front windscreen wipers stopped working last week in the snow. now its thawed out they still dont work - my car is a renault secnic


check the wiper fuse.
the wiper motor has 3 or 4 wires on it,one is ground and the others make it operate the different speeds.
putting direct power to the motor will tell you if it is good.

Jan 12, 2010 | 2000 Alfa Romeo 156

2 Answers

Windscreen wipers have stopped working in the big freeze. It's not freezing now but they're still working. car is an alfa 156.


If you attempted to use them when frozen it's possible the motor burned out or you blew a fuse. Check the fuse first to see if power is getting the wiper motor. If it is and motor doesn't work you'll need to replace the motor.

Jan 10, 2010 | 2000 Alfa Romeo 156

1 Answer

Where is the fuse box in an alfa romeo 156 t spark


where is the fuse box on a alfa romeo 156.year 2001

Nov 11, 2009 | 2000 Alfa Romeo 156

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

414 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Alfa Romeo Experts

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22133 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75807 Answers

ROBERT GARCIA
ROBERT GARCIA

Level 3 Expert

881 Answers

Are you an Alfa Romeo Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...