Question about 1993 Oldsmobile Cutlass Ciera

1 Answer

92 olds cutlass cruiser runs rough when i start it

92 oldsmobile cutlass cruiser runs rough for first 15 minutes i drive it?

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 5 Answers

Check your electric choke. Unplug it and start the car. If it makes no difference that may be your problem. If it does make a difference once you un plug it that may be your problem. If it were a sensor it would not get better after 15 minutes. However if it were the choke it would get better as the engine warms to operating temperature.

Posted on Apr 17, 2009

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya Mechanic can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repair professionals here in the US.
click here to Talk to a Mechanic (only for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

What makes the fuel pump not kick on on a 92 Oldsmobile Cutlass


There is a red wire close to the battery in the front. It's not connected to anything. Apply positive voltage and that will run your pump for testing purposes.

Dec 08, 2015 | Oldsmobile Cars & Trucks

1 Answer

Starts fine in the morning after 20 minutes of driving i turn off the car try to start and car runs rough or doesnt start 1989 olds cutlass ciera


i would check the fuel injectors early style injectors always do what ur explaining when they fail on a heat soak engine

Jul 09, 2011 | 1989 Oldsmobile Cutlass Ciera

1 Answer

2007 Land Cruiser stalls to idle and non responsive to gas pedal


Had exact same problem after driving 120 miles in Florida heat. After 30 minutes started but ran rough for a day and now seem fine. Thought at first fuel filter or dirty gas. Going to replace filter anyway. Is this a common problem?

Jul 09, 2010 | 2007 Toyota Land Cruiser

2 Answers

92 olds cutlass supreme turn signal broken


Start by checking the fuses that's simple
than relay than bulbs
last you may have to remove the steering wheel and than replace the entire signal assembly those are pretty much all your options so start with 1 and work your way down the list

Sep 24, 2009 | 1992 Oldsmobile Cutlass Supreme

2 Answers

1988 3.8 olds cutlass Ciera stalls, no spark until it cools down


Check the prrimary and secondary resistance on your coil. Also check the resistance of the plug wires and plug gap.

Aug 12, 2009 | 1988 Oldsmobile Cutlass Ciera

1 Answer

Engine stops running after warming up.


you have a failing crankshaft position sensor

Apr 13, 2009 | 1990 Oldsmobile Cutlass Supreme Conv

Not finding what you are looking for?
1993 Oldsmobile Cutlass Ciera Logo

184 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Oldsmobile Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

77202 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22265 Answers

Jeffrey Turcotte
Jeffrey Turcotte

Level 3 Expert

8743 Answers

Are you an Oldsmobile Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...