Question about Cars & Trucks

Open Question

Sandman NE6145 trouble shooting

I can't get more than 1 lb. preasure. I've cleaned, put in new sand but still low preasure. What can I do?

Posted by Anonymous on

3 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

alicantecoli
  • 22156 Answers

SOURCE: I have a 97 camaro v6 im having hard starting and

this sort of problem is difficult owing to the complexity of modern vehicles and i would suggest you take it to a dealer as without my head under the bonnet its very difficult ,you have changed the regular items that could cause it so its possible you have a malfunctioning ECU fault and without the correct software to read the problem then no chance

Posted on Feb 17, 2012

  • 4 Answers

SOURCE: after putting the correct preasure on the tire and resetting the tire preasure light it's still on

Don't spend money taking it to a mechanic or dealer. Lower the spare a correct the pressure in it. Then reset the pressure light. All these Lexus tire sensors are little transmitters sending a signal to your car's receiver. Had the same problem and solved it this way.

Posted on Apr 18, 2012

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Obd2 code p0562


Low battery charge, Battery Defective(Could have a bad cell), Loose or missing alternator drive belt, Faulty Alternator, Open or short system voltage circuit

Apr 11, 2017 | Mazda RX8 Cars & Trucks

1 Answer

I have a 96 Cavalier and my passenger side low beam does not turn on (high beams OK) & my horn doesn't work either. I've replaced the bulb with no luck. Any suggestions?


The light socket itself could be bad. If you turn on the lights and put a meter on it you can verify there is power at the socket. If not you still have to trouble shoot some more. No power at socket could be wiring that went bad or melted but you will have to remove the socket and test the wires themselves. No power at the wire bare ends you have to go back to the fuse distribution and check that. Low voltage sucks for this very reason. good luck.

Nov 12, 2012 | 1996 Chevrolet Cavalier

1 Answer

My 2002 Chevy Blazer won't start?


If you replaced the injector after the plugsthey may be fuel fouled.Pull the plugs and clean them.(you can sandblast them,or use a method I used to use-shoot a little starting fluid on them and use a lighter to burn off the contamination of too much fuel).I can't believe GM kept using this stupid design so long-I remember nearly new Vortec V6s with this same problem in the '90s.

Oct 07, 2012 | 2002 Chevrolet Blazer

1 Answer

2000 ford taurus no ignition power


In the diagram, the top wires are voltage to ignition switch, hot all the time, use a test lite to check for voltage, you can see the wire colors. The bottom wires go hot with key in the proper position, check them for voltage, also. I started to trouble shoot your power windows, figuring if you fix one component, it may fix the others. I guess it's 6 of one or 1/2 dozen of another. Several ways to troubleshoot.
Any applicable trouble codes?
tarus ignition switch-digl1mhfajk5iowmjm3h1lij-4-0.jpg

Mar 15, 2017 | 2000 Ford Taurus

1 Answer

After putting the correct preasure on the tire and resetting the tire preasure light it's still on


Don't spend money taking it to a mechanic or dealer. Lower the spare a correct the pressure in it. Then reset the pressure light. All these Lexus tire sensors are little transmitters sending a signal to your car's receiver. Had the same problem and solved it this way.

Jan 05, 2012 | 2007 Lexus RX 350 FWD

1 Answer

I have a mazda 323 99 saloon. the problem is it feels like its goiong to cut out the rev goes really low so it feels like itds going to cut but it doesnt i bought new spark plugs and leads but that didnt...


To start out with, here are two tips. Look at the dipstick, and check to make sure the oil level is not too high. Failing that, take a dollar bill. Stick it up to the exhaust. If it flutters back in and out, you've got vacuum troubles. Put it over the oil fill cap. If it blows out bad, you've got severe ring wear.

Jul 21, 2011 | Mazda 323 Cars & Trucks

1 Answer

I have a 1998 isuzu hombre. it keeps throwing 3 engine codes. they are as follows po172-system to rich bank #1..2nd code is po405-egr sensor a low cicuit..and 3rd code po452 evap emission system presure...


The lean condition is usually the result of an O2 sensor fault, or a vacuum leak.
The EGR may be stuck and setting that code, you can remove clean and check wiring connections.
The po452 fault code is related to a low input signal from your EVAP system which is to do with your purge canisiter system...You could have a faulty sensor in this system or again bad wiring...

Troubleshoot these areas, clear all fault codes and see how she runs.

Good luck, i hope this helps.

Jul 06, 2011 | 1998 Isuzu Hombre

1 Answer

Trouble shoot low fuel economy


try any of the following::::new spark plugs, fuel injecter clean(if it has any), using cruise control on long flat roads,new fuel filter, new after market air filter, pcv valve helps a little.. very easy to change to.......thats all i can think of..

Jul 20, 2010 | 1994 Ford Escort

1 Answer

I have a 97 Pontiac Sunfire GT 2.4 DOHC that I just completed the head gaskets on due to major external leakage, now that is done though I have an low oil pressure light on! I can't for the life of me...


when doing headgaskets on thses it is very important that no debri falls into oil hole when cleaning or dissamebleming,also the headgaskets were installed correctly!!. check the preasure with the gauge and go from there,if it does have low preasure then something may have gotten into oil system, also you did change the oil after head job. if oil preasure is low and theres no knocking from engine then put a oil pump in in, most of the time its a bad oil preasure switch.good luck

Feb 27, 2010 | 1997 Pontiac Sunfire

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

Related Topics:

19 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Cars & Trucks Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75822 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22156 Answers

Randy Ohler

Level 3 Expert

14585 Answers

Are you a Car and Truck Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...