Question about Cars & Trucks

1 Answer

93 ford pickup

Running hot

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 50 Answers

Try replacing the thermostat

Posted on Apr 27, 2013

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi there,
Save hours of searching online or wasting money on unnecessary repairs by talking to a 6YA Expert who can help you resolve this issue over the phone in a minute or two.

Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.

Here's a link to this great service

Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

93 Ford Ranger 2.3L manual running fine. Engine suddenly bogged down and died. Engine turns over, but won't start. Acts like it is not getting fuel. When you turn key you can hear fuel pump prime.


Just because you can hear the pump run, doesn't mean it is supplying enough fuel to properly operate the injectors. You need to check the fuel pressure at the fuel rail. If you have at least 45# of fuel pressure at the rail, you need to make sure that the injectors are metering. If memory serves me, I believe they are fired by the pickup in the distributor, but 93 is right when they were phasing into DIS ignition.

May 31, 2018 | Ford Cars & Trucks

1 Answer

I have a 93 toyota pickup and its getting gas, its firing, turning over but wont crank. i was thinking it would be a fuse but i have checked them all. dk what to do..


! have a 93 Toyota pickup that I started and while it was warming up ,during sub zero weather, it stopped running. Now when I try to start it, it will turn over but will not start. It is getting gas but doesn't seem to be firing.

Jan 31, 2013 | 1993 Toyota Pickup

2 Answers

Were is fuel filter on 93 nissan truck


Should be in the fuel line near the intake if it is a 4 cyl.

Jul 31, 2012 | 1993 Nissan Pickup

1 Answer

93 Honda Accord won't start when engine is warm


Sounds like the pickup modual on distributor gets hot and malfunctions .after it warms up and it fails to start check for spark if no fire to spark plugs replace pickup module.

Sep 07, 2017 | Cars & Trucks

1 Answer

When in reverse car shuts off.making rattling noise running hot


i have a 93 thunderbird ..its running hot n now its makin noise...what could it be i never had any problem when i was in ca ..now in az ..my car is trippin

Jul 07, 2011 | 1989 Ford Crown Victoria

1 Answer

93 ford probe - starter ground wire


You have a problem with the main ground at the battery. Might not be hooked to the engine.

Jul 12, 2009 | 1993 Ford Probe

2 Answers

1993 toyota 4x4 pickup


Hello I hope this is helpful.The speedometer works off a small black cable,that run's from the back of the speedometer under the dash to the transmission even if the line looks good it can still be broken inside the line.The line's are real cheap you might want to try to replace it. Hope this helps. Tim

Oct 01, 2008 | 1993 Toyota Pickup

1 Answer

Ignition heating problem


sounds like u got a short some where a live earthing out which is causing the wires tto get hot

Jul 10, 2008 | 1993 Ford Escort 4 Door

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

Related Topics:

18 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Cars & Trucks Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

80417 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22326 Answers

john h

Level 3 Expert

15314 Answers

Are you a Car and Truck Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...