Question about Cars & Trucks

1 Answer

Need help! Everything wired correctly but my subs won't play.

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

  • Contributor
  • 1 Answer

You might wont to get a new one

Posted on Apr 23, 2013

×

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi there,
Save hours of searching online or wasting money on unnecessary repairs by talking to a 6YA Expert who can help you resolve this issue over the phone in a minute or two.

Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.

Here's a link to this great service

Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Stereo install yukon w amp and subs


Recheck your connections from deck to "non-sub" speakers. Are you using an adapter from deck to vehicle wiring harness OR are all wires individually connected?

Apr 09, 2014 | 2002 GMC Yukon

1 Answer

97 gmc jimmy cranks but won't start, have replaced everything possible but still won't start, most of the time the brake lights won't work, or the gauges goes crazy. I have changed relays,...


There are two basic reasons for not starting - no spark or no fuel, both of which are controlled by the ECM. You need to check error codes and these items - for the spark, test it at the cylinder 1 sparkplug; for the fuel check the pressure (if too high or low, problem!).

Aug 28, 2017 | 1997 GMC Jimmy

1 Answer

I'm trying to install an amplifier and sub in my


In the trunk or rear space there are plastic panels that cover the rear wheel mounts (solid steel bolts under the panels) I installed a Kicker Comp amp and sub in my wife's Pt cruiser and that was perfect. No engine noise or reverse accelorator sound at all. Has been in for 5yrs now without a need to touch anything.

Mar 13, 2012 | 2003 Chrysler PT Cruiser

1 Answer

Radio on but no sound after installing after market subs


to create a spark you must have had power connected somewhere. Did you have your radio turned on when you connected? if yes you may have blown the amp in the radio. If no then you have other issues with wiring and possible damage.
It's one of those instances where I'd need to be there to diagnose it.
Start by double checking the stereo is working, check its wiring is correct try each speaker connection in turn. If the stereo works and all the outputs work then double check the amps wiring and try a normal speaker connected to it. You must get the picture by now, you need to identify the source of the fault. to help you better I'd need a wiring diagram.

Dec 20, 2011 | 2003 Toyota Camry

1 Answer

How do I hook up a jbl 12 inch subwoffer to a car head unit


The head unit should have a RCA Sub Out. The RCA wire goes to the Sub Amplifier, along with power, ground, and a blue remote wire from the Head Unit. Next, the Sub Amp is wired to the Subwoofer with speaker wire. Without an amplifier your sub won't make any noticeable sound.

I’m happy to help further over the phone at https://www.6ya.com/expert/jeremy_69f3cc28d95bf514

Oct 09, 2011 | 1998 Ford Taurus

1 Answer

I have wired up my kicker ds 65 (two of them) they were playing now they don't ..what's wrong with them??


Does your amplifier power light come on? Is the amplifier Protect light on? If the Protect light is on, there is either a shorted wire or an internal fault with the amp. Else check your wires inside and outside the sub box/speaker box and check for resistance across your sub terminals to check for blown subs/speakers.

I’m happy to help further over the phone at https://www.6ya.com/expert/jeremy_69f3cc28d95bf514

Oct 01, 2011 | 2001 Honda Civic

1 Answer

I had my 94 sub(2500)checked and it needs tie rod ends, adjustment sleeve, idler arm and a center link plus alignment. abs light stays on and when braking i have pulsation but its stops ok. it also has...


It should fix the play in the steering but it won't do anything for the ABS. There's also nothing out of line with the work he is suggesting, in terms of steering play. Hope this helps.

Sep 25, 2011 | 1994 Chevrolet Suburban

1 Answer

I have a CD and in my car it won't playback discs. It allows me to insert/read the disk, it even shows the data, track number, and position in the song but it won't play to my speakers. The AM/FM...


What i found i have had that problem in the past,This may sound stupid but it works.Spray aftershave over the cd then push the cd into the player when the aftershave is wet.This will clean out the dust inside your cd player .i can say this will do no harm.ok pippall,Hope that solves it for you m8.

Aug 24, 2011 | 2003 Toyota Corolla

2 Answers

Subwoofer not working properly after a few mins playing


Get a hold of the woofer connector (I believe its brown) right by the whoofer and move it around/press it/disconnect and reconnect and check if the woofer comes on. There is a bad connection in the connector for the woofer itself. I have a 2001 GLE my self and that's what I found to be the problem with mine.

Dec 16, 2008 | 2001 Nissan Maxima

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

Related Topics:

17 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Cars & Trucks Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

80531 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22326 Answers

john h

Level 3 Expert

15360 Answers

Are you a Car and Truck Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...