Question about 2003 Mercury Mountaineer

2 Answers

No gauges on instrument panel

Light comes on on the instrument panel but none of the gauges work (i.e., no speedometer, no rpm, no gas indicator, no mileage indicator, no inside lights, windows will not roll down, no radio, etc.). Fuse(s)? Or?? Headlights, running lights, brake lights, signals all work.

Posted by on

2 Answers

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

I had a similar problem with my wife's car recently (Olds Alero), fuse block had shorted out. If nothing else works try that as a last resort, as they are difficult to test and expensive to replace, although sometimes a scrap yard will have the right part.

Posted on Apr 28, 2012

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

Apparently a (some) loose fuse(s). Unplugged, checked the fuse(s) and replugged. All is working fine.
Thank you -

Posted on Mar 09, 2009

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My fuel gauge, speedometer gauge, RPM gauge oil pressure temp gauge not workinge gauge, battery gauge


There should be an instrument panel fuse in the fuse box located inside the car. Check the fuse and replace in needed.

Oct 11, 2016 | 2000 Ford Explorer

3 Answers

Speedometer, gas gauge, odometer, rpm gauge not working


My gas guage, speed odometer and tempiture does not work
The speed odometre is reading 9999999 what should i do

Jul 29, 2009 | 1998 Nissan Frontier

2 Answers

None of the gauges work


Hi, this is a pretty common problem on these Silverado instrument clusters. We can help you out with that! Click here to learn more about these Silverado instrument cluster problems: Dr Speedometer Instrument Cluster Repair Speedometer Repair Guage...

Jun 15, 2009 | 2003 Chevrolet Suburban 1500

1 Answer

None of the instruments in the cluster work (Gas gauge, speedomot


It is possible that the connector came off the back of the circuit board behind the speedometer. Do the lights work IN the speedometer and gauges? Could also be that the ground wire loosened up under the dash, usually on the drivers side. Just some suggestions that I thought might help. Best wishes to you.

Jan 19, 2009 | 2000 Buick Century

Not finding what you are looking for?
2003 Mercury Mountaineer Logo

713 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Mercury Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

70387 Answers

Ron Lankford

Level 3 Expert

5386 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22041 Answers

Are you a Mercury Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...