Question about Cars & Trucks

Open Question

Aqualisa aquaforce 3 TE light not on and pump doesn't work on

Was working OK when first person showered. Ten minutes later I go in and no pressure. I look at the pump and the red light is not on. Fuse checks out OK (and tried a different fuse with no luck). Checked the socket by plugging in a lamp, which works. Pump was installed in June 2003.

Posted by Anonymous on

Ad

6 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad
  • 14036 Answers

SOURCE: Both 2003 oddyssey brake lights dont work High

clean bulbs socket out using the electronic spray cleaner for electrical connectors.

Posted on May 13, 2009

Ad
ghost4548
  • 776 Answers

SOURCE: Windshield Washer Pump does not operate on 02 Accent

Your Accent has rear wiper/washer.. correct? That's where the 3rd wire comes in. They sold you/you bought the wrong pump. Here's the wiring diagrams:
bf35ab5.jpg
e609b85.jpg

Posted on Jun 02, 2009

  • 1986 Answers

SOURCE: plugged in a trailer and now brake lights and horn don't work

There definitely should be a fuse for your brake lights. It should be inside the car fuse box, but sometimes it'll be under the hood (very rare). There's also a switch above the brake pedal that turns your brake lights on. This switch may be faulty

Posted on Aug 25, 2009

  • 92 Answers

SOURCE: i checked head light lamp on 2003 altima it's

headlights should be on same fuse. fuse box should be located in engine compartment

Posted on Sep 28, 2009

  • 1 Answer

SOURCE: 2003 silverado 1500 p/u my reverse lights are not

2004 silverado 2500hd 4x4 reverse lights not working checked fuse and bulbs what else could it be ?

Posted on Apr 04, 2010

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Did not accelerate, but not it does.


If there is a check engen light on go to auto zone or O'Reilly's they will check it for free. Could be fuel pump going bad. Could be crank shaft sensor. Or a couple other things new cars are kinda a pane.

Jul 08, 2013 | 2004 Toyota Camry

1 Answer

1994 Mazda PU Truck sometimes won't start if shutoff for 5-10 minutes.. Several tries later, it will start. spark seems ok, it gets enough fuel for a second, but then poops out. fuel pump shuto


Well there is no shutoff relay, but there is a fuel pump relay that powers the pump.
I would check it first. The computer grounds the relay for 3 seconds when you crank the engine to boost fuel pressure. Once the engine starts the pump is powered only if you have oil pressure.

Apr 12, 2013 | Cars & Trucks

1 Answer

Brake tail lights won't shut off


i had the same problem, its a 12.99 relay located right above the brake pedel it has a nut on each side and unclips easy, buy the part it take te ten minutes to switch if that, the plunger on back of relay is sticking. ok?

Aug 04, 2012 | 1999 Ford Escort

1 Answer

2006 Jeep Liberty Diesel, Cruise doesn't work. Cruise, ESP and ABS dash lights on


You must have the systems scanned for fault codes before any reason can for the problem can be given.

Jul 16, 2012 | Cars & Trucks

1 Answer

How to reset antitheif


This link might help you. http://vatspasslockpasskeysecurityhelp.yolasite.com/ Try the ten minute trick. If that doesn't work, do it 3x in a row. Of that doesn't work, id think about bypassing that anti theft security system. Your system is called VATS.

Aug 24, 2011 | 1996 Buick Skylark

1 Answer

I have a 2003 alero that keeps having starting issues. I've replaced both crank shaft sensors, the pcm, cam shaft sensor, catalytic converter, spark plugs, had a tune up, and replaced the battery since...


if fuel pump is working, and the pressure is ok! then check for a faulty Ignition switch,not the ignition lock and key, but the switch itself.

These are notorious for this and have the exact same symptoms. if fuel pump does not work, check relay in fuse box. hope this helps you! check the pump relay first. just swap the relay from another spot to see if this helps.
good-day! if all fails, go to store and buy a can of compressed air in a can and put staw in ignition and spray it good a few times this may help because on these cars they get dust in ignition, and it messes up the contacts. the same as you would use for cleaning keyboard dust- you can buy it at Best Buy, hardware stores etc)
- place the thin extension "straw" (that comes attached to the can) on the nozzle
- blow out the key hole (use at least half a can of the compressed air)
- soak the key in rubbing alcohol for few minutes
-dry the key.

Aug 19, 2011 | 2003 Oldsmobile Alero

1 Answer

I have a 92 Olds Cutlass Cierra with the 3.3 L V6. My daughter drove it to the store and it wouldn't start when she went to leave. The starter worked but the engine wouldn't start. After about 5...


If there is spark out of one coil than its not the crank sensor.

does this have one coil assembly with 6 posts or are there three individual coils?

If it has three individual coils try swapping the coil that works with one that doesn't. If the one that wasn't working now works and the one that was working doesn't than you have a bad module. If the coil that was working still works and the coil that doesn't work still doesn't work than you have a bad coil.

If it has one coil with 6 posts I would replace the coil and the module. It is not uncommon for the coils to go bad and take out the module at the same time.

Aug 19, 2011 | 1992 Oldsmobile Cutlass Ciera

1 Answer

2007 chevy malibu anti theft will not disarm


Turn key forward 2 clicks till right before it starts. Leave for ten minutes, no less. Turn key back for 5 seconds. Try to start. If this doesn't work, do same process 3 times with no starting in between. http://vatspasslockpasskeysecurityhelp.yolasite.com/

Jun 21, 2011 | 1997 Pontiac Grand Am

1 Answer

My 2003 honda accord LX 4cyl vtech wont start. A few minutes ago the car is starting fine. Later, I put the key in the ignition and turn the key to start the car but it wont; the car doesnt make a noise,...


Make sure that the Shifter is in neutral or park. If that doesn't help, check the fuse and relay indicated for you started in the fues panel.

Jun 13, 2011 | 2003 Honda Accord

2 Answers

Vehcile will start then will not start again maybe ten min later. GAS GUAGE DOES NOT WORK LIGHT ALAWYS ON BUT I DO HAVE GAS.engine light on


it sounds as if your fuel pump is getting weak checkout the fuel pump relay first you may even want to give these guys a call they only sells GM-parts its Schram auto & truck parts 1-800-292-1092 and they website is www.schramauto.com wish you the best of luck Michigan Man.

Dec 28, 2009 | 2006 Chevrolet Trailblazer

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

Related Topics:

41 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Cars & Trucks Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76846 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22246 Answers

Randy Ohler

Level 3 Expert

14585 Answers

Are you a Car and Truck Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...