Question about Cars & Trucks

Open Question

Led christmas lights not working after 1 month

Led lightshow net lights that worked fine for 1 month last december, now this december none work and fuses test fine. the bulbs look good so what could be wrong and can tey be fixed

Posted by Anonymous on

Ad

6 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad
davidkay61
  • 23 Answers

SOURCE: Fog Lights won't work

Definitely a ground. Clean everything with light sandpaper. Follow any/all wires and see where it grounds, clean there too. If all else fails, run a new ground wire from the frame to the exact spot you got the bulbs to work (a workaround that usually remains permanent on my cars!).

Posted on Dec 01, 2008

Ad
  • 1 Answer

SOURCE: Brake Lights are not working.

I had a similar problem after changing a brake light. If your tail lights work and your brake lights dont then it probably is that you installed your light assembly backwards. Take the light assembly out and make sure that when you install it, that all the contacts ( I had 3) line up correctly. It took me about a week of removing and installing the light assembly to catch this. Hope this helps!

Posted on Dec 31, 2008

Alcatrazx
  • 65 Answers

SOURCE: Volvo 240 reverse lights don't work

Hi Sir

Checked the switch and plug? here's how :)

Yes it is the reverse light switch which is hooked up to your gearbox which needs to be replaced. Also it could be the plug going into this switch is a bit dirty or thorn (due to engine temperature and time wear) which in that case means that it needs to be fixed before replacing the switch.

Checking its actually the swtich so you don't buy it for nothing :)

Just to make sure that the circuitry is ok. Go to the gearbox (if it is front wheel drive transverse engine you wont need to go underneath) check where the gearbox and linkages are close to the revers there should be a switch n plug hooked up to it. Unplug it put in a piece of wire to short circuit both wires. Then turn the ignnition key on and if your circuitry is fine the lights should go on :) This means that its the switch for sure :) I hope that this helped your problem :)

CHEERS

Posted on Jan 07, 2009

  • 105 Answers

SOURCE: all fuses are good, lights bulbs are new whats wrong? but tail light work

check the break light switch it is should be at the top of the brake pedal you can unplug it and jump plug with a paper clip to test if lights work switch is bad

Posted on May 27, 2009

  • 1 Answer

SOURCE: i have no headlights!! parking lights,

I have a 2004 ram 2500 and all my lights work except for low beams. It is not in the switch, I haver replaced the switch with no change. This is a circuit problem with these dodge pickups. I haven't firgured out what it is but it isn't the switch. and unless the low beams and high beams are fused seperate, it isn't a fuse problem either. i have looked for a fuse and can't even find the fuse for the headlights. Im lost like you!

Posted on Jun 29, 2009

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Why did the red flashing alarm light stop flashing? Alarm and remote working fine


Most likely the 12 volt led light burned out.. all bulbs LED too don't last.. Find the 2 wires usually Black and red and check for 12 volts with the alarm set and if you have 12 volts,. you need to go to radio shack and see if they still have 1. 2 volt led bulbs.. Good luck.

Oct 23, 2016 | Toyota Cars & Trucks

1 Answer

New LED lights have been working fine for 2 months. Now each light goes to hi-beam for about 2 seconds intermittently , first one then the other. What gives?


You have a component failing in the solid state control module in the headlight assembly. I suspect these are aftermarket by the way you said they worked fine for 2 months?? Please say that isn't so! Not made in China and bought off eBay??

May 13, 2016 | Cars & Trucks

2 Answers

How do I properly determine the power supply of a parallel circuit of LED lights? I have 30 LEDS to wire into a large model. I know the individual LEDS each run on a 3 Volt CR2016 watch battery. I


You can go from 2 aaa'a three two D's depending on how long you want the battery's to last or project size. Depending on LED model 98% don't matter on the amps just the voltage. I was using 2 D's so you would have about 24 - 36 hour straight on time.. But if you could afford 4 of them for testing. Run four in line so the voltage will be 12 volts total and hook it up to your car battery and you should/would have a light for 6 months to a year and the LEDS should be just fine.

Sep 18, 2014 | Cars & Trucks

1 Answer

Hi I have a 2001 Honda Accord 1.8 vTEC; I have used it sparingly since last year's service and MOT. Can I delay service by another 4-6 months so I can do the service and MOT, along with other services


Sorry old school dinasaur here ,no 5000/6000 miles a service ,sorry for being hard but that is my service schedule it also includes changing wheels around including the spare .Topping up battery ? oiling door hinges checking everything and oiling nuts on suspension so they dont go rusty ,spraying underneath with waste engine oil to prevent corrosion ,drilling a drain hole in boot if its not draining .cleaning light bulbs and greasing the buld contacts .maybe drill a hole in outside front floor pans if windscreen rubber is leaking .Think i should go get back in my coffin now before i get told off .

Jun 27, 2017 | Cars & Trucks

1 Answer

I was in a front end collision last month which led to a new waterpump and radiator. ever since then my coolant has been "disappearing" (also the temperature gauge in my car doesn't work). Initially I...


The temperature indicator doesn't work because the temperature sensor is not connected or faulty.
The only other way your coolant can dissapear is thru boiling so most likely the fan isn't working - check it if it has power, its control sensor and relay are doing their job and the fan itself is in working order.

May 23, 2010 | 1997 Toyota Corolla

1 Answer

Will not start.


a fuse or a relay problem exist

May 31, 2009 | 2002 Volkswagen Jetta TDI

1 Answer

New battery, alternator checks out fine...car still dies


Well i would take it to a shop and have them check the alternator when its in the van running under load.

Jan 08, 2009 | 1984 Toyota Camry

1 Answer

Lexus ES 300 will not start


sorry but it has been 10 months since Christmas call a local mechanic to assist you

Sep 24, 2017 | 1993 Buick Century

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

Related Topics:

23 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Cars & Trucks Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76848 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22246 Answers

Randy Ohler

Level 3 Expert

14585 Answers

Are you a Car and Truck Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...