Question about 2001 Ford Expedition

1 Answer

I have a 2001 Ford Expedition Eddie Bauer rear AMP doesnt work?

It has the mach system not sure why its not working all but the subwoofer works, is there fuse im missing somewhere? or a relay? any help would be appreciated...

Posted by on

  • 1 more comment 
  • rlgguy Jan 07, 2009

    Is there one for the amp by the battery or is it a relay? my amp is factory would there be one on it i tried looking on it not sure

  • Anonymous Mar 02, 2009

    is there a replacement sub that I could use, mine is toast....

  • Anonymous Mar 04, 2009

    I am the same problem, my back woofer doesnt work either and wanted to know if it has a fuse and where.

×

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Sergeant:

    An expert that hasĀ over 500 points.

    Champion:

    An expert who has answered 200 questions.

  • Expert
  • 404 Answers

There should be fuses near your amp and near the battery

Posted on Jan 07, 2009

  • kyle needham Mar 08, 2013

    hi were is the amp i have been looking and can not find it

×

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

3 Answers

Why is rear stock subwoofer not working?


I need to have more info about how you installed it, did you use rca wires from the radio to the amp.? Make sure the sub setting on radio is turned on. Make sure rca wire are in the input connection and not output, also check you connection from radio that they're in rite place. I really need more info about the map of your wireing

May 10, 2014 | 1998 Ford Expedition

1 Answer

Bought a 1992 acura vigor and found horn fuse missing. when I replaced the fuse alarm goes off and constantly sounds. how do I stop it? I've read that there's a relay somewhere under the hood


horn relay located on the right side kick panel,you will see a row of relays,if horn relay is okay, more likely your horn control pad has a short inside causing horn button contacts to stick causing horn to keep blowing.

Oct 01, 2012 | 1992 Acura Vigor

1 Answer

I have a 2003 dodge durango front blower fan stopped working, back one still works. was told to check fuses but im not sure where they are. i dont have a owner manual.


There is normally two fuse panels one under the driver side dash somewhere or by the driver door at the dash, and one under the hood. Probably would be the one in the dash but really sounds like your motor went out.

Aug 02, 2012 | 2003 Dodge Durango

3 Answers

I have a chevy s10 2002,the headlights do not turn on, the high beam works fine, bulbs are fine. thanks for help


If it's not the bulbs, be sure to check them, might be dual filament and the high beam wire is fine but the headlight one is shot, one bad wire would cause both headlights not to work.
Hopefully that's the problem, if not, it could be blown fuse/short in the wire. Try checking power/ground at the bulb to reduce the possible problems. If it has both with the headlights "on" then it's the bulb, if it's missing one then follow the wire for any irregularities.
They sometimes pass the wires under the flooring right near the drivers feet, which is a perfect place for water/salt to seep in and corrode wires.

Feb 07, 2010 | 2002 Chevrolet S-10

1 Answer

2007 Nissian Frontier trailer lights


There should be a 30 AMP mini blade fuse in the fuse box under the hood that you are probably missing. I assume that since you got the relays with the wiring kit, that you got the kit from a Nissan dealer. If that is true, there should be a fuse in the kit also- in a sealed bag that has the "trailer wiring harness owner's manual" in it.


Hope this is helpful!


Nissan Scope Technician- 10+ years experience in Nissan dealership.

Oct 24, 2008 | 2007 Nissan Frontier SE Crew Cab

Not finding what you are looking for?
2001 Ford Expedition Logo

Related Topics:

905 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Ford Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

70387 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22041 Answers

Ron Lankford

Level 3 Expert

5386 Answers

Are you a Ford Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...