Question about 1996 Dodge Ram 2500 Club Cab

1 Answer

Stereo powers on but no sound

Sstere

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Cheetah:

    An expert who has answered 20 or more questions within one hour.

  • Expert
  • 156 Answers

After market radio blown channels or speakers possibly

Posted on Nov 07, 2012

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Everything works on my stereo system,but there is no sound


Car Stereo Head Unit Install ** No Sound ** Amp Not ...

? 10:41
https://www.youtube.com/watch?v=wQ9bSdJGMjg
Mar 23, 2014 - Uploaded by PSYCHOTICNORMAN
Video for those who installed their head unit correctly, but got no sound / factory amplifiers not turning on. ... Car Stereo Head Unit Install ** No Sound ** Amp Not Turning On ** work around. ....Did everything to the letter on a 2001 Chrysler Town and Country and while I do have audio, my audio is cutting in ...

Everything works on my stereo system,but there is no sound ...

www.fixya.com/.../t26059653-everything_works_stereo_system_but_no
1 hour ago - everything works on my stereo system,but there is no sound lxi 4cd canger - Chrysler 2001 Concorde question.

Chrysler Concorde radio works but no sound Questions ...

www.fixya.com > ... > Cars & Trucks > Chrysler
Chrysler Concorde cars & trucks radio works but no sound questions and answers. ... Fixya - Solutions for Everything ... My 2002 concord lxi when ... CAR STEREO HAS POWER BUT WILL NOT OPPERRATE ... Question about 2001 Concorde ... ...sound from radio thru speakers Is there any popping when playing a CD or ...

Jan 19, 2016 | 2001 Chrysler Concorde

1 Answer

I Hooked up my new stereo and cant get any sound. I put the factory Bose back in and the sound works. Hooked up my new stereo to another car and it has sound. Can anyone tell me Why im not getting sound...


If you had a "Bose" sound system - Factory installed - it should have and Amplified System - which means the original stereo will supply power to the Speaker Amps - that is the circuit that didn't get connected and why there is no sound.
I hope that resolves your issue
Thanks

Feb 22, 2015 | 2002 Nissan Pathfinder

1 Answer

Whn i turn on my stereo in my truck it makes a loude bass sound like a machinegun


hi it sounds like you have a power serge in your stereo.cauld also be a faulty diod in the stereo too or a loose conection somwhere.try turning the volume to zero and then turn it on this mite stop the pop.hope this info is useful .cheers

Mar 04, 2014 | Cars & Trucks

1 Answer

Radio sound went out


Does your stereo have a manual volume adjustment knob? If so, then try twiddling it quickly from side to side. If this helps, then it could be a poor volume control issue. Try having this professionally cleaned or repaired. If not this issue, then also try removing the stereo and checking the wire connections on the back of it to the speakers. I'm assuming that all the speakers are failing to project sound when the fault occurs, so we are talking power issue here. The fault is most likely part of the stereo head unit.

Oct 30, 2012 | 2003 Chevrolet Suburban

1 Answer

Can't get sound out of my stereo. i can adjust


Think that stereo has a seperate power amp... check the fuse box for any blown fuses. there are a couple of inline fuses in the system whicha are always fun to locate....

http://4x4icon.com/crossfire/pioneer_tuner/index_pioneer_gex_p920XM_xm_tuner.htm

Feb 27, 2010 | 2004 Chrysler Crossfire

3 Answers

Installing an aftermarket stereo in 1996 explorer...sound issues.


You may have a factory amplifier in the rear of the explorer in the right cargo panel. You need to supply power to it by connecting the amp power on (Blue/White I think) in the dash to a power source (such as red on your stereo harness) so it comes on with the key. If you do have the amplifier, that's why you have no sound.

Oct 02, 2009 | 1996 Ford Explorer

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

69 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Dodge Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76846 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22246 Answers

Ronny Bennett Sr.
Ronny Bennett Sr.

Level 3 Expert

6924 Answers

Are you a Dodge Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...