Question about 1993 Buick Century

1 Answer

Car runs but not smooth - 1993 Buick Century

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    Top Expert:

    An expert who has finished #1 on the weekly Top 10 Fixya Experts Leaderboard.

    Superstar:

    An expert that got 20 achievements.

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

  • Buick Master
  • 76,070 Answers

The first thing that must be done is to have the electronic engine control system tested for fault codes. Go here to learn how and read code meanings

Posted on Nov 05, 2012

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Runs smooth then runs rough & rough back to smooth running.


If your check engine light comes on get it checked. To me it sounds like an engine misfire probably cause by a coil pack or spark plug wire going bad. The misfire should cause the check engine light to come on maybe even flash if the misfire is bad enough

Aug 19, 2015 | 1996 Chevrolet Cavalier

1 Answer

Why wont my car start ?


throttle postion sencer

May 02, 2014 | Cars & Trucks

1 Answer

Difficulty starting when warm, OK when cold


Have you checked the fuel pressure regulator for leaks into the intake

Mar 29, 2010 | 1990 Ford Probe

1 Answer

Blazer runs rough when running at 45 to 55 mph


the problem was low transmission fluid. added half a quart and the problem went away.

Sep 28, 2008 | 2000 Chevrolet Blazer

Not finding what you are looking for?
1993 Buick Century Logo

Related Topics:

19 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Buick Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76051 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22156 Answers

Jeff Turcotte
Jeff Turcotte

Level 3 Expert

8265 Answers

Are you a Buick Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...