Question about Cars & Trucks

1 Answer

1994 300zx non Turbo 5speed 2seater ... I've had

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Habit-Forming:

    Visited the website for 3 consecutive days.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

  • Expert
  • 74 Answers

If scan tool isnt available remove and inspect mass air flow sensor for green debris clean and or replace is scan tool is availible check to see that it is reading at least 6 g/sec idle is 8 g/sec

Posted on Oct 24, 2012

Ad

6 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad
chiquititas
  • 1010 Answers

SOURCE: 85 740 GLE Non-turbo stalls when put in gear or push on accelerator

Its really sounds like the throttle switch, chack him.

Posted on Jun 17, 2008

  • 93 Answers

SOURCE: 1998 Impreza 2.0 non turbo wont idle properly

Lots of things it could be. Egr valve sticking, a hose that came off, a bad sensor for airflow, or even throttle position sensor.

Intermittent nature seems to point to something sticky or loose.

Posted on May 15, 2009

didik23
  • 35 Answers

SOURCE: '87 300ZX(NON-TURBO) STALLS OUT/BOOGS DOWN

overhaul of carb needed, check the vaccum advancer for wear n tear, rapace f necessary fo

Posted on Jul 19, 2009

  • 4 Answers

SOURCE: I drove my Ford Trader 3.5l non turbo diesel fully

your car is fast

Posted on Oct 29, 2009

monkeybear45
  • 94 Answers

SOURCE: 2002 Windstar. Automatic transmission has begun to

Sounds like a bad torque converter. When the torque converter is engaged, it's not "whirring" it's on decel or freewheel that it "whirs".Did you check fluid level and color?

Posted on Nov 26, 2009

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Delica diesel '98 space gear 2.8 turbo diesel. We are second owner 180,000 km. Problem is black exhaust when first starting up and then once accelerating between 80 to 100 km/ph no smoke. When decelerating...


I think you have leaking injectors, after shut off raw fuel dips into cylinders and then on start causews the black smoke unitil it is burned off. Any dealer has the equipment to leak test the system.

Feb 19, 2014 | Cars & Trucks

1 Answer

So i've recently run into a problem where the bike


If it was a two cycle I'd say it was clogged exhaust ports. But you have a pretty exotic bike. So I guess it's a timing issue dealing with the exhaust Ox sensors.

Aug 30, 2012 | Cars & Trucks

1 Answer

My 2007 Smart lost power and no engine light comes on.


If turbo is developing correct pressure it's not the turbo check the connections for air leaks between turbo and engine (put dish washing detergent and water more detergent than water into spray bottle) spray around joints with engine running it will bubble if leak is present

May 30, 2012 | Cars & Trucks

1 Answer

Ive replaced the cv shaft but the noise is still their...any ideas?


Have you checked the front wheel bearings? I've seen similar problems on several front wheel drive cars. On my first experience, we also started by changing the CV joints only to find it did not solve the problem. We then though it was a transmission problem.... wrong again. Finally checked the front wheel bearings (Both sides) and found the passenger side was making the noise. Bearing replaced (not cheap by the way) but solved the problem.

May 04, 2012 | 2007 Ford Focus 2.0

2 Answers

As I let off my throttle petal, my 1993 Mercury Capri 1.6 (non-turbo) decelerates instantly, in a jerky action. I there an adjustable regulator for this problem? Thanks, J Kelley, FL


Your throttle position sensor could be bad. Try finding a used one at a junk yard, they are +$100 new if you can find one...Chris

Jan 03, 2012 | 1993 Mercury Capri

1 Answer

1998 v70 xc timming belt , have problems setting up timming marks.


This shouldn't be a problem. I can't seem to send diagrams through this forum so please email me at iambanshee74@yahoo.com and please include the engine size and whether it is turbo or non turbo.

Aug 03, 2011 | 1998 Volvo S70

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

Related Topics:

53 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Cars & Trucks Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76164 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22156 Answers

Randy Ohler

Level 3 Expert

14585 Answers

Are you a Car and Truck Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...